Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/novikomunisticki

Marketing

Sretna Nova 2009. godina!

Drage drugarice i drugovi!

Stara godina je iza nas, a nova ispred!

Ovom prilikom želim čestitati Novu godinu svojim dragim drugovima iz partije - Drugu Maloj Alici(4) i Drugu Cummeu te vanpartijskim drugovima, našim anonimnim simpatizerima - drugovima Poluxu, KPJ i Skojevcu. Svi navedeni drugovi borci su za bratstvo i jedinstvo, za radnike i poštenu inteligenciju i štovatelji su lika i djela našeg velikog Maršala, druga Josipa Broza Tita. Svi hrabri drugovi koje sam naveo su se posebno iskazali u borbi protiv desničarskog šljama, raznih ustaša, četnika, hadezeovaca i crkve i nisu popustili pod ustaškim infantilnim prijetnjama, već naprotiv, njihova je borba bila samo žešća i intenzivnija.
U svoje ime i u ime svih navedenih drugova, mogu reći da ćemo sa svojom svetom borbom nastaviti i u Novoj 2009. godini, sve dok sav šljam ne potamanimo i spremni smo ako treba svi izginuti za ostvarenje tog cilja.
Mi nismo pičke i naš je moto - "Samo tvrdom linijom". U svakom čemo se slučaju potruditi da ustašku i desničarsku gamad i sve one koji podrivaju bratstvo i jedinstvo na brzinu upoznamo sa staljinističkim metodama odstranjiivanja svakog oblika protupartijskog i protudržavnog elementa.

Dragi drugovi, još jednom živjeli i želim vam Sretnu Novu 2009. godinu i još puno njih, dok ustaškim papcima poručujem da pomru ili počine samoubojstvo i spase svijet i nas poštene od svojih pojava.

SMRT FAŠIZMU, SLOBODA NARODU!!!!


Post je objavljen 01.01.2009. u 02:59 sati.