Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sillmarilla

Marketing

Zadnji post u 2008. god.

Moram nešto naškrabat ovdje na zadnji dan ove godine...osjetila sam potrebu hahaha!
Svi rade nekakve inventure, šta im se dogodilo u ovoj godini, po čemu će je pamtiti, zbog čega bi je najradije zaboravili, pa slijedi lista novogodišnjih želja kojih se ne držimo ni 5 % (čast iznimkama, meni još nije uspjelo).
Samo ću ja to ukratko - godina mi je bila super, dobila povišicu, zaručila se, odselila se od mame i tate, bila relativno zdrava tijekom cijele godine, dobila svoju diplomu, upisala ponavljačku godinu na magisteriju (to me nimalo ne dira), položila vozački ispit yes ali dozvola mi skuplja prašinu jer nemam muda sjest za volan....valjda sam nešto izostavila....ako i jesam to znači koliko je nevažno....u novoj god. ne planiram ništa jer se popisa obično, kao što rekoh, ne držim, jedino mi je želja malo smršavit (kome nije), dat godinu na magu, dobit opet povišicu rofl, početi voziti auto...uglavnom, sve što nisam u ovoj godini, a htjela sam.
Sad sjedim u svom podstanarskom stančiću, zagrijavam se s martinijem, nalakirala nokte u ljubičasto, još da našljokicam kosu i idemo pravac u grad! Tamo nas čeka društvance i idemo slaviti dokad budemo mogli stat na nogama. Tko zna kad ću opet na blog, zato svima

SRETNA NOVA GODINA

party zujo

Post je objavljen 31.12.2008. u 19:01 sati.