Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mrmajestyk

Marketing

Umesto čestitke...

Dobro veče.

Prvo i prvo, želeo bih svima da vam poželim srećnu novu 2009. godinu. Božić ste već proslavili, barem većina vas, jer ne računam da puno pravoslavnijeh čita ovo moje (ali i njih ćemo dokačiti, njih tj. nas).

Drugo...tja, nema šta mnogo. Hteo bih da se zahvalim svima vama koji čitate, koliko god vas ima. Pogotovo bih se zahvalio velikom prijatelju Horroru, koji me je, uz vernu publiku sa horrorhr.com foruma, naterao da se vratim u blogosferu. Ako je neko obogatio svoj život nekim akcionim trešom zbog mene, šta da vam kažem - žao mi je.

Prethodna godina (u ovom momentu još uvek aktuelna, ruku na srce) je počela prividno sjajno, vrlo brzo se razvila u nešto manje sjajno, onda je trajala i previše, sve do poslednjih meseci kada je počelo da se nazire svetlo na kraju tunela (valjda nije voz). 2009. će biti godina u kojoj ću neke stvari postaviti na svoje mesto, kako bi se ova nesnosna dvije tisuće i osma ne bi mogla ponoviti. Neću da ulazim u detalje šta nije valjalo (dosta vas sa kojima pričam uostalom i zna o čemu se radi), ali eto, nije bilo lepo...no...biće bolje. Lošije danas za bolje sutra, ponavljaju meni od jutra do jutra...

U slučaju da se neko zabrinuo za redovni raspored, nemojte se brinuti...danas jednostavno nema teksta jer je praznik, a i mi ciganji imamo dušu. Već koliko u petak, imaćete priliku da čitate moje viđenje Ghosts of Mars, a onda redovna rutina - Bronson, nešto, nešto, i tako u krug.

Dok zalihe traju.

I da ne ostanem dužan za objašnjenje naslova...svima još jednom srećna nova, ali bez nekih glupih karti i tih sranja. U zamenu, od mene dobijete ovo.



'Aj pa do iduće godine, drugovi i drugarice...

Post je objavljen 31.12.2008. u 18:37 sati.