Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crazypankerice

Marketing

hellou..

haj..wave ewo mene danas da se jawim.. kod mene ništa nowo..zijevzijev danas se ko i jučer cijeli dan se wučem po kući.. ružno je wani..tuzanno al ewo moglo bi se reći da sam dobre wolje..sretan..
btw. mannu šta si swe kupila??? pričaj malooyesyesyessretansretan sretan i da, stari mi je jučer odnio one crne hlače na bojanje al su rekli da će bit gotowe tekk negdje oko 5.1.namcor moram se strpit da ih widimyes.. jjooj ja ti se superr zabawljam, super mi je kod starog i wiše wolim sarajewo od zagrebaaa!!!(znaš to..) i najrađe bi ostala zauwijek.. šalim se narawno.. ti bi mi nedostajala..sretan i da, bila sam na njenom blogu!!!!!! kako ma žiwcirrrrrrrrraaaaaaaaa!!!!!!!!burninmadburninmadburninmadheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangmadmadmadmadmadmadmadmadblablablablablablablablablablapuknucupuknucupuknucupuknucupuknucupuknucu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ajd odi na owaj moj prošli post na kommowe samo je jedan, od nje, od nekog bloga koji piše s nekoom.. uglawnom pogledaj malo slike.. iiiiiiii što ti se čini??? također swe slike po nama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! btw. ajmeeeeeeeeeeeeeeeee ti si weć napisala lektiru?????????? ja tekkk zawršawam s čitanjemm!!!!!!!!! usput i meni je zlo kad se sjetim škole.. aaaaaaa!!headbang joj, zlo mi je i zato jer sam se prejela slakiša... a jebigaaaa.. ja tako jedem puno samo dok sam u sarajewu..
inače kad dođem u zg, opet wježbanje, odbojka i te stwari.. joj da, dobila sam još jedan lak u nowom broju OK!-a!!!!!!!!!!!!!!! ajmeeeeeeeeeeee!!!!!!!! znaš kako je zzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkoooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!yesyesyesyesyes!!!! uglawnom ljubičasti je, ne mogu ti opisat kakaw.. widjet ćeš.. sad ukupno imam 12 lakowa.. al, računala sam i prozirni koji gotowo nikad ne koristim..
bez njega 11.. kolko ti imaš?? baš zanima kolko sad iamo zajedno.. btw. napiši mi šta si swe još kuppppppiiiiiiillllllllllaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wjerujem da je togaa ppppppppppppuuuuuuuunnnnnnnnoo!!!yesyesyes.. ajd idem ja polakko.. wjerojatno se opet sutra jawim za nowu.. btw. ne znam dal se čestita stara godina, al ewo... SRETNA WAM STARA GODINAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
idem sad.. bbbbbbbbbbbbbyyyyyyyyyeeeeeeeee pppppppppoooooooozzzzzz kkkkkkkiiiiiiiiiiii$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$


btw. ne da mi se stawljat niakwe slike i te stwari.., e da, owo nam je tekk 20.post na owom blogu!!..

by:dannyfinofinofinowave

Post je objavljen 31.12.2008. u 16:37 sati.