Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zanimljivosti-samstonije

Marketing

Google analytics kaže – naši su čitatelji čudni!

Naši čitatelji su čudni!"Fetiš stopala crkva", "lijek protiv vjetrova", "kako sakriti erekciju?" i još brojne bizarne Google pretrage, ni sami ne znamo kako, završile su na Sam' što nije blogu, kaže Google analytics. Ukoliko čitate ovaj tekst i vi ste zatražili nešto od spomenutog, ne dolazite više, takve bolesnike ne trebamo. Šalu na stranu, ova spoznaja itekako nas je iznenadila pa smo se bacili u prekopavanje ključnih riječi preko kojih su nam dolazili posjetitelji i došli do uznemirujuće spoznaje – vi ste čudni! Naime, pretraga "fetiš stopala crkva" samo je kap u moru nevjerojatno bizarnih zahtjeva od Google tražilice koji su nekako znatiželjne čudake dovele k nama.

Najlonke za muškarceKada smo pisali tekst o najlonkama za muškarce bili smo uvjereni da se radi o nečemu što prolazi tek kao bizarnost, nešto što Hrvati nikako ne mogu prihvatiti. No, nemalo smo se iznenadili kada smo vidjeli da je značajan broj korisnika na Sam' što nije blog privukao upravo ovaj tekst te guglanje riječi "najlonke za muškarce" ili "muškarci u najlonkama". I priča o bizarnim i uznemirujućim fetišima preko Googlea dovela je brojne, pretpostavljamo, ne previše konzervativne Hrvate, koji su u Google upisivali "volim pelene", "fetiš na gaženje", "mazanje govnima" i još koješta, a među onima koje je guglanje dovelo do nas našao se i netko tko ima problema s neravnim penisom te traži savjete za ravnanje spolovila guglanjem ključnih riječi "ravnanje penisa". Dok netko među vama svoj penis samo želi poravnati ili razvući, ima i onih koji ga žele modelirati radi ljubakanja s djevojkom u haljini golih leđa.

Naši čitatelji su čudni!Na kratkoj listi rezultata guglanja riječi "autoindustrija Srbije" također se našao i Sam' što nije blog, a kada smo kod autoindustrije istočnih nam susjeda, možemo istaknuti i kako netko među našim čitateljima, nije nam jasno zašto, želi kupiti Yugo cabrio čime se potvrđuje zaključak kako su naši čitatelji čudni. Osim što ste čudni, imate i čudne prijatelje pa ste tako k nama zalutali i u potrazi za simptomima šizofrenije, a svojih čudnih prijatelja želite se riješiti i na Facebooku pa guglate "kako brisati prijatelje na facebooku".

"Kako sakriti erekciju" pitao se netko od naših čitatelja, a jedini savijet koji možemo dati je – majstore, probaj ju izbjeći na nezgodnim mjestima i u nezgodno vrijeme. Ukoliko ju ipak ne uspiješ izbjeći, pogledaj kako ju je Jean-Claude Van Damme pokušao sakriti u situaciji koju smo već spominjali u tekstu o treš ikonama.



Potrebu za uvođenjem seksualne edukacije u škole nedvojbeno potvrđuje i pretraga "korištenje kondoma video", a moguće je kako je praktični savjet za korištenje kondoma tražila ista osoba koju zanima i "jebanje u štiklama". Ostaje tek nadati se kako osoba koja ne zna navući kondom, a želi jebati u štiklama nije ista osoba koju zanima "jeli ima koji francuski sir u hrvatskoj"...
Bilo kako bilo, evo kako staviti kondom u samo jednom trenu




Na poklon ste dobili kućnog ljubimca koji je slučajno vampir i ne znate koje ime bi dali maloj zubatoj mazi? Nema problema, opet je tu Google koji je nekim čudom pretragu "koje je najbolje ima za vampira" doveo do Sam' što nije bloga na kojemu se, prema svemoćnom Googleu, može naći i "lijek protiv vjetrova". Ima i onih gladnih koje su privukli "pečeni štakori" ili "drobljenje oraha", a nikako ne smijemo izastaviti i čitavu populaciju drkadžija koji su nam došli guglajući riječi "sise" i "gole žene".

Janko

Post je objavljen 29.12.2008. u 18:18 sati.