Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trolek

Marketing

Hmmm?

Za sam početak..Sretan Božić svima! Kako glupo. Uh! Mrzim osjećaj kada nekom kažeš sretan Božić. Bolje ljudima reci svaki dan: Sretan dan! Možda bi barem nekome bilo lakše u životu.
Praznici su mi lijepo počeli. Uvukla sam se svom dragom u život ili bolje rečeno, provodim s njim gotovo cijele praznike. Nadam se da će tako i ostati. A bilo nam je prilično zabavno, malo iscrpljujuće (sry zbog tog), ali svejedno zabavno . naughty Sad sam došla doma preko Božića, malo da budem sa svojima. Ali idem opet njemu u utorak i ne mogu dočekati da ga opet vidim. Volim ga. Kad bi bar sada mogla s njim ostati do kraja. Mislim, do kraja svega. On je tako jednostavna osoba i navikneš se živjeti s njim vrlo brzo. Kasnije, jednostavno se više ne možeš odviknuti. Ne možaš samo tako otić. Volim biti s njim. Iako smo imali greške. I s moje i s njegove strane (više s moje no). Volim ga i volim nas zato što smo takvi. Nadam se da se nikada nećemo promijeniti.
Volim život preko praznika. Tako uživam. Nema nikakvih obaveza. Samo putujem. Za Novu sam u Rijeci sa dragim. Eh sada, ili u Rijeci ili na Cresu. Ovisi kako on oće. Moji su popizdili ovih dana. Ko će s njima na kraj izać. Buraz je još gori. Dobio je ono sranje od wow-a, ono novo i sad je u svom svijetu.
Škola me jebe. Učim. Čitam lektiru. Radim referat. To sve zato da kasnije imam više vremena za sebe. I za njega. Zaključila sam da je to najbolje. Da podijelim posao. Kasnije ću više uživati. Moći ću ići kod dragog, a i on će moć doć ovdje. Ma tako je najbolje. Heh! Valjda će mi se trud na kraju isplatiti.
Moj dragi mi je rekao da ne želi bebača. Mislim, pokušavamo dobit bebača, ali ne uspijevamo smijeh . Ali ja želim bebača, jednog dana. Dogodila se jedna mala greškica, eh da. Nadam se da će sve biti ok. Vjerujem da oće.
Škola mi uopće ne nedostaje. Ma nimalo. Skroz sam se uživila u ovo uživanje. belj O da!
Azra vlada mojim svijetom trenutno. Osjećam se predobro. Muzika mi još uvijek na prvom mjestu. Volim sebe i ljude oko sebe.
Želim svima sve najbolje i da što bolje provedete Novu godinu. Želim vam puno cuge, ali bez hitne i ispumpavanja. Ja se neću napiti. Želim što više vremena provesti sa svoji dragim i to bez pijanog stanja. Što bolje provedite ostatak praznika! Pozdrav!

Post je objavljen 26.12.2008. u 19:56 sati.