Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojmiha2

Marketing

VIKEND I RASPUST

Malo, po malo i decembar se primakao kraju. Evo ga još jedan od mnogobrojnih petaka koji se smjenjuju u vrtoglavoj brzini ovoga života.
Ja Vama želim da napišem jednu za mene veliku neprijatnost koja mi se desila prije dva dana.
Dolazim po svog sina u vrtić nešto ranije da bi ga vodila na rođendan kod drugara,a vaspitačica "babaroga" me kao iz topa zasu riječima: "Mi od septembra sa njim ne možemo da izađemo na kraj,najbolje je da ga nikada više i ne dovodite ovamo".
Ja sam se ukočila, vilice ne mogu da se pomjere ,samo su suze kliznule niz lice.
Moj sin je jedan hvala Bogu živahan, ali zdrav i pametan dječak, a to što je nestašan, pa sva su djeca današnja takva, malo su djevojčice mirnije, mada ima i njih nestašnih ( jer radim sa djecom i svaki dan sam sa njima).
Kada je zimski ili ljetni raspust moj M...... ne ide u vrtić. Ovog septembra je jedva dočekao da krene, ali prvog dana zbog svog nestašluka je bio i fizički kažnjen, dobio je po prstima šibom.
Jedva sam preko toga prešla i nekako smo to prevazišli,nakon par dana, po dolasku iz vrtića presvlačimo se a na ruci modrice, kao kada uštine odrasla osoba. Pitam ga šta je to, a on samo stavi prstić na usta da ćutim. Kroz igru sa omiljenim plišanim medom mi je priznao da ga je teta povukla za ruku i pri tome uštinula.
Naredni dan ljuta odlazim tamo, pokušavam smireno da objasnim šta bi se desilo da ja u školi povučem za ruku i nedaj Bože udarim- to bi za mene značilo da uzmem svoju radnu knjižicu i da idem kući, kratko i jasno OTKAZ.
Evo već tri danakako ne ide u vrtić je bolje. Prije se budio noću, plakao, aj a sam samo htjela da se malo socijalizuje pošto je jedinac, to je primjer da roditelji mogu da pogriješe.Dva dana sam plaka ,ali sada sam već bolje.
Ispričah ja Vama...jer mi je sada lakše......
Želim Vam ugodan vikend... , i sretan ostatak praznika

Post je objavljen 26.12.2008. u 14:49 sati.