Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/frankinsvijet

Marketing

.....

Badnjak je. Mi uživamo u toplini svog doma. Okitili smo bor i uskoro ćemo večerati. Ovih dana primili smo puno čestitki i od srca se zahvaljujemo svima. Franka se posebno razveselila čestitki od djece iz vrtića i teta. Cijelo vrijeme ju čuva na stoliću od kolica. Dobili smo čestitku i od njenog prijatelja Tončeka s kojim je bila u toplicama ovog proljeća i nadam se da ćemo se s njima i vidjeti ovih dana. Jučer nas je iznenadio jedan paket za Franku sa prekrasnim knjigama i slikovnicama koji je došao na našu adresu od gospodina Vladimira Halovanića i njegove obitelji.. Gospodin Halovanić je i napisao te slikovnice. Veliko hvala od srca.
Prije par dana dobili smo uplatu od 500kn od Dobrotvornog instituta Hrvatske za što je zaslužna novinarka Nove tv Ana Blažević kojima se zahvaljujemo. Te novce iskoristiti ćemo za kupnju cipela za zimu jer ima samo lagane cipelice ( već je dva i pol mjeseca samo u kući a tada je nosila još ljetne ).
Da se vratim par dana unatrag, našem putu na kontrolu u Lovran. Posudili smo auto od tete Ivane i tetka Bože koji uvijek uskoče kad nam treba. Putem nas je pratila kiša a kroz Gorski kotar pravi zimski dan uz snijeg i neočišćenu cestu. Da smo mogli malo stati i uživati u zimskim radostima. Vozili smo jedva 40 na sat i željeli samo da sretno stignemo. Kad smo došli do Lovrana auto više nije htio upaliti što nam je stvorilo dodatnu nervozu. Frankica je slikala kukove i doktor je obavio pregled, zadovoljan je, kuk je na svom mjestu. Polako ga treba razgibavati i za 6 mjeseci trebamo opet na kontrolu. Njegovo mišljenje je da se Franka mora skroz oporaviti i pripremiti za operaciju drugog kuka. To su jako teške operacije i drago mi je kad vidim da brine o tome. Svaki odlazak nam je potvrda da smo je dali u dobre ruke.
I kad smo nakon 2 sata došetali do auta moleći se da upali, on je bez problema upalio i više ga nismo gasili do kuće. Očito da se nešto smočilo ( obzirom kakvi su uvjeti bili na cesti ) i da mu je trebalo samo malo vremena da se osuši.
Što reći na kraju nego zaželjeti Vam svima sretan Božić



Post je objavljen 24.12.2008. u 17:16 sati.