Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/sirenica25

Marketing

Where are you Christmas?!

Lampice.. kuglice.. trakice.. sareni ukrasi.. treperave slike.. sve nas to mami iz izloga vec tjednima.. Bozic se naveliko reklamira u svim mogucim oblicima jos od polovice studenog, ponegdje i ranije.. Bozic..
Sjetim se ovih dana cesto stiha Faith Hill "where are you Christmas?". Cini mi se da smo svake godine sve dalje od izvora.. sve dalje od pravog razloga Bozica.. zaslijepljeni izazovima modernog doba. Strka, stres, nervoza, ljutnja, nezadovoljstvo, i da ne nabrajam dalje jer bih mogla u nedogled, osjecaji su koji preplavljuju mnoge ljude ovih dana. Isfrustriranost raste do granice maksimuma. Zalosti me to. Tuzno je vidjeti obeshrabrenost koju mnogi osjecaju. Dopustili smo da nas zavedu neke sporedne stvari, na prvi pogled tako savrseno dobre, kasnije.. hmm, da. Ako je sve u sjaju, bljestavilu i raskosi zasto je toliko usamljenih ljudi, zasto je toliko praznih srdaca?!
Gledam jutrima ljude na zornicama. Jos onako snene, zeljne jos nekoliko dodatnih minuta sna, jos trena, dva ispod toplog pokrivaca. No radost iscekivanja je jaca od toga. Gledam sve te snene poglede, ali poglede ozarene radoscu. Stari, mladi, djeca.. svi u pjesmi, otvorena srca. Ne moraju biti tu, ne moraju ustajati u 5, ne moraju.. ali zele! Blagoslov i snaga za cijeli dan.. i sve postaje lakse, jednostavnije, izvedivije. Sve se moze kad cijelog sebe stavis u prave ruke. I svako je jutro iznova u meni budilo dijete.. onaj osjecaj jednostavnosti, vjere, ispunjenosti.. koje li radosti! I to je meni Bozic, a ne tek sjaj i bljestavilo..

Blogeri moji dragi ( i ostali koji navrate sastrane),
Vama i Vasim obiteljima zelim sretan, blagoslovljen i ispunjen Bozic i bozicne blagdane! Neka Vam maleno Djetesce podari mir i stalozenost, neka ispuni svaku prazninu i dotakne svako srce! Ne skidajte osmijeh s usana i uzivajte u malim stvarima.. jer nakon svega, samo Ljubav moze sve!
Zelim Vam i sretnu godinu koja je pred nama.. uspjesnu u svim aspektima zivota.. sve sto u ovoj niste realizirali u sljedecoj da bude zavrsen projekt.. obilje zdravlja, ljubavi, dobre volje, toliko potrebnog strpljenja i razumijevanja.. i sve ostalo sto si i sami zelite!
Od srca sve najbolje!
Voli Vas
Sirenica =)


It's up to us to be the change
And even though this world needs so much more
There's so much to be thankful for

Josh Groban - Thankful


Post je objavljen 24.12.2008. u 08:07 sati.