Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/poisonedcandy

Marketing

Ukišeljeno mlijeko i ja

Ufatio i mene Krisms spirit, pa sam se danas nekako napokon natjerala u Božićni šoping. Sa Anom.

Al dobro, samo sam Ani i Vali trebala kupit darove, nitko iz obitelji od mene neće dobiti nit prebijene lipe, šta bi im ja. A moja ljubav... E, on će malo morat sačekat svoj dar. I ovako nije u Kninu trenutno (osim ako mi nije slagao) tak da me baš briga. Njemu ću kupit neš nakon Božića :D

Ugl. otišle ja i Ana u kineza da Vali kupim neku majicu za deset kuna. Gledamo mi majice, kad ono, skoro sve 75 kuna. MOLIM? Kakvi su to Kinezi sa majicama skupljim od 20 kuna? Šta je ovo, Božićno poskupljenje? Niš, uzmem ja Vali neke naljepnice za nokte i naušnice. I sve to platim fino 20 kuna =P Nebi da će ona potrošiti na mene išta više. Haha.

Odem do DM-a, kupim i Ani dar, ona si sama izabere... xD Barem znam da će joj se svidit. Trebale smo ja i Vale ić zajedno kupit Ani dar, al pošto je Vale imala neke druge planove, onda je Ana dobila priliku da sama sebi izabere dar xD Išle mi danas u DM-a i prije, bila hrpa kul naušnica. Dođemo mi tada, kad sam ja ponijela novac, kad ono, žena i njen muž (predpostavljam) sve naušnice pokupovali, ostavili samo par. I gledam ja, gleda Ana, a oni stoje pored nas. I ja neš opsujem i kažem da mrzim Božić, a taj čovjek me čuje.

"Srami se." Rekao mi je.
"Hvala vam, gospodine" Pristojno sam mu odvratila, ne gledajuči u njega, već sam se sagela i gledala ono malo naušnica što je ostalo.
"Možeš reć da mrziš šoping a ne Božić" Nastavio mi je sa pametovanjem.
"De bolan..." Al on je već tada bio otišao, ili barem mislim, jer nisam htjela nit pogledat u njegovom smjeru.

I niš, nađem ja i Ani dar, i odemo mi malo prošetat. I šetamo mi i pjevamo, kad ide neki tip kojeg stalno viđam u školi. Ae dobro, barem nam nije vidio lice. Malo sam se ocrnila, al nema veze.

Kasnije, idemo ja i Ana ostavit nešto, i vidimo mlijeko na podu. Tetrapak, stoji sam i usamljen. I hodamo mi, ja sa Anine desne strane, a Ana ide prema tetrapaku. I skoči ona na tetrapak, on pukne, a ukišeljeno mlijeko se rasprsne po mojim crnim čizmama. Ana se počme smijati a ja gledam jbt, čizme mi bile crne, a u sljedečem trenutku bijele.

"Čisti me!" Vikala sam.
"Evo samo malo da izvadim vrečicu" Odgovorila mi je vadeći dm-ovu vrećicu sa mojim darom. Izvadila je dar, i počela vrečicom trljat po mojim čizmama i brisat ukišeljeno mlijeko. Pišale smo se od smijeha koliko je to retardirano bilo. I hodamo mi i dođemo na svijetlo, a moje čizme se ful sjaje, kao da su nove. I mi se još više počele smijati činjenici kako jedan tetrapak ukišeljenog mlijeka i jedna vrečica mogu dobro očistit čizme. Dobro je da smo se smijale, jer je u tome trenutku prolazio ponovo onaj tip koji nas je vidio kako pjevamo pa smo se mogle saget i glumit da se jako jako smijemo kako nam nebi vidio lice xD

Haha. To je sve što ću reći. Naravno, nakon što sam sve ovo natipkala. :D

Post je objavljen 23.12.2008. u 20:13 sati.