Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sportski-zaljubljenik

Marketing

POGLEDAJTE: Majstorski potez Nike Kranjčara, ponajboljeg igrača Hrvatske!

Bio je osporavan, ponižen i potjeran iz Dinama. Purger, sin jednog od najvećih igrača Dinama, kapetan Modrih više nije imao mjesta u "megalomanskom" projektu Zdravka Mamića. Potjeran je bio samo zato što je jedini digao glas, stao u obranu sebe i svojih suigrača. Ali, Mamić nikada nije i ne trpi drugo mišljenje. Tako je bilo i tada. Iako se govorilo da će završiti u Rusiji, Njemačkoj i tko zna gdje, Niko je stigao u Split, u,navijačima Dinama, najomraženiji klub. Split i Dalmacija ga je dočekala raširenih ruku. Nikada, ali nikada nije bilo toliko ljudi na predstavljanju jednog igrača. Od početka do kraja splitskog dijela svoje karijere Niko je bio pojam, najomiljeniji igrač Bilih. Nakon toga odlazi u Englesku, Portsmouth, najtežu i najzahtjevniju ligu na svijetu. Prvo vrijeme nije igrao, što je bilo i za očekivati, ali velika većina je u tome tražila potvrdu da Niko ustvari nije igrač za velike stvari. Nakon što ga je veliki stručnjak Harry Redknapp pripremio za sve situacije u Premiershipu, Niko je ubrzo postao najvažniji igrač Mornara i na njemu se zasniva igra tog premierligaša.
Subota, 20. prosinca, 18. kolo Premiershipa. Portsmouth gostuje kod Boltona i nakon samo prvih pet minuta gube 2-0. Igra Mornara neprepoznatljiva. A onda 20. minuta. Lijeva strana Portsmouthovog napada. Lopta je kod Nike i kada nitko nije očekivao taj potez, Kranjčar unutrašnjom stranom kopačke udara loptu i daje milimetarski točan centaršut nakon kojeg Crouch postiže pogodak. Na kraju su Mornari poraženi, ali nije me ni briga. Iskreno. Ja pamtim potez, savršenstvo jedne igračine, velikog nogometaša. Svaka čast Niko, najbolji si!

POGLEDAJTE MAJSTORSKI POTEZ NIKE KRANJČARA!!!!!

Na kraju, svima želim čestit Božić i sretnu novu 2009. godinu. Svim mojim čitateljima želim puno zdravlja, sreće i svega onog što vas ispunja.

Post je objavljen 21.12.2008. u 22:16 sati.