Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/redarmyfaction

Marketing

Borise - legendo

Jedan od rijetkih intelektualaca u nas danas je gostovao kod Aleksandra Stankovića te je ukazao na probleme koji tresu ovu šugavu hrvatsku

KOLUMNIST Boris Dežulović je danas potvrdio priče o tome da su osnivači Feral Tribunea najzaslužniji za karijeru Marka Perkovića-Thompsona.

tijekom emisije Nedjeljom u 2 je Dežulović opisao događaj iz ratnog Splita kada je njemu i njegovim kolegama iz Ferala u konobi Stefanel jedan "ricasti momak s ratišta", praćen svojim menadžerom, utrapio audio-kazetu sa svojom pjesmom "koja je počinjala s riječima 'Za dom spremni'". Splitski novinari, "debelo pod gasom", su pjesmu nakon toga pustili čak devetnaest puta, a dan kasnije je pokazali uredništvu Radio Splita, "a sve ostalo je povijest".

Dežulović je, komentirajući Thompsonovu popularnost, rekao kako ne vjeruje da su svih 50.000 mladih ljudi koji se znaju okupljati na njegovim koncertima ustaše, odnosno kako podržavaju tu ideologiju. To se za samog pjevača, međutim, ne može reći s obzirom da se znao slikati ispod Pavelićeve slike i nikada nije nedvosmisleno osudio tu ideologiju.

Dežulović je tijekom emisije govorio i o turbo-folku, za kojeg smatra da ga danas mladež sluša iz istih buntovničkih razloga kao što je njegova generacija slušala rock.

Post je objavljen 21.12.2008. u 18:32 sati.