Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Srijeda

Najjače snage mladeži Dubrave danas su u četvrtfinalnoj utakmici preko svog lokalnog susjeda (Concordie) izborile ulazak u polufinale svladavši ih rezultatom od 4:0. Kao jedini strijelac danas se četiri puta upisao S. Malkoć. U ponedjeljak u polufinalu našu ekipu dočekuju dobro nam znani dečki s Trešnjevke, a isti dan odigrat će se i ostale utakmice završnice kao i svečanost proglašenja pobjednika. Svi navijači su dobro došli!

Utorak


Stariji zagići odigrali su i svoju posljednju utakmicu na malonogometnoj lizi na Jelenovcu. Ekipu Vrapča svladali su rezultatom 4:0 (strijelci ?) i tako baš kad im je krnulo, dvijema visokim pobjedama završili svoj nastup na Jelenovcu. Šteta.
Zagići 01. danas su doživjeli svoj prvi poraz na Mari 2008. od odlične ekipe Lokomotive. Rezultat od 3:0 dao bi možda naslutiti da su protivnici Dubravaša bili dominatna ekipa na terenu, što nije niti izbliza točno. Jednostavno se promašivalo što se nije smjelo i trčkaralo na sve strane u silnoj želji da se postigne pogodak. A staro pravilo: kada se gol ne zabije (iz više prilika) obično se dobije i ovoga se puta potvrdilo u praksi. Od dvije lopte upućene prema golu Dubrave, obje su završile u mreži, a to je bilo dovoljno da se potpuno poremeti svaka koncepcija igre i koncentracija igrača te primi još jedan gol. U subotu zagići igraju još dvije utakmice koje će direktno odlučivati o njihovom krajnjem plasmanu. Sretno!

Ponedjeljak


Dubrava 98. pobjedom nad Lokomotivom od 4:0 uvjerljivo je bez izgubljenog boda izborila prolaz u samu završnicu turnira. U četvrtfinalu čeka ih njihov susjed, ekipa Concordie, a okršaj započinje u srijedu 24.12. u 13,15 sati.
Mlađi limači uspjeli su danas upisati i svoju drugu pobjedu na Jelenovcu i to protiv ekipe HAŠK-a (1:2), ali to im svejedno nije bilo dovoljno za plasman u završnicu natjecanja. Za njih počinju pravi "zimski praznici" i traju do odlaska u Vodice.
Mlađi zagići još uvijek bitku vode na turniru Mara 2008. Danas su odigrali zaostalu utakmicu protiv NA Marić i redovnu protiv ekipe Bistre. Iako su u prvoj utakmici poveli i držali prednost do samoga kraja (6:4), svoje navijače nisu poštedili napetosti. Još manje su to činili tijekom druge utakmice protiv izvrsne ekipe Bistre, te je ova horor utakmica do samoga kraja koštala živaca obja navijačka tabora i na kraju završila remijem 2:2. Već sutra njihov protivnik je dobra ekipa Lokomotive, a u subotu igraju zaostalu utakmicu protiv S.Kraljevca i protiv Trnja, vodeće ekipe na tablici.

Nedjelja


Mlađi limači 99. izgubili su utakmicu protiv RIZ-a rezultatom 1:0. Šanse za prolazak u daljnje natjecanje sada su zaista minimalne, ali ruku na srce svime do sada pokazanim na Jelenovcu (od 5 utakmica samo jedna pobjeda i jedan remi) oni to nisu niti zaslužili.
Zagići 00. pobjedili su na Jelenovcu ekipu Maksimira rezultatom 4:1. Dva puta se u listu strijelaca upisao Alen, a po jednom Emir i Antun. Za njih je na ovom turniru preostala još jedna utakmica u utorak protiv ekipe Vrapča.

Subota


Limači 98. lako su svladali svog protivnika Croatiu Sesvete rezultatom 2:0. Oba gola za Dubravu postigao je povratnik iz Dinama S. Malkoć. U ponedjeljak ih još očekuje ekipa Lokomotive te ždrijeb za završno nadmetanje za medalje.
Subota je također bio važan dan za zagiće 01. Prvu utakmicu protiv ZET sretni su završili neodlučenim rezultatom 3:3 (Čuljak, Lopar-2) jer su čak dva puta stizali vodstvo nezgodnih plavaca. Niti druga utakmica protiv HAŠK-a nije bila ništa manje uzbudljiva, ali je golovima Raužana i Lopara ipak završila pozitivno 1:2 za Dubravu. Več u ponedjeljak u 10 sati očekuje ih zaostala utakmica 1. kola protiv NA Marić a u 13,50 vrlo dobra ekipa Bistre.
Zagići 00. započeli su u subotu novi turnir u dvorani Malog doma. Prvu utakmicu protiv Fotexa izgubili su rezultatom 3:0, a iduća utakmica na ovom turniru očekuje ih slijedeće subote.

Dobili smo i informaciju da B momčad 98. godišta sudjeluje na turniru u Sava centru u Sesvetama i danas igraju čak tri utakmice. Zna li netko nešto o tome slobodno neka nam javi.


Post je objavljen 21.12.2008. u 12:22 sati.