Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/beerlover

Marketing

Što bi ja pod bor...

#1 Kriglu koja govori sanjam
Krigla koju sanjam


O čem se radi - ma san svakog pivopije je posrijedi!
Krigla je opremljena senzorom za volumen, svaki put kad količina pive u krigli postaje kritično niska senzor to primjeti i krigla se oglasi s upozorenjem tipa:

"Your beer is running dangerously low"
"Refill immediately – danger of sobering up" (sa zvukom sirene upozorenja)
"Cheers!'" - je možda i najzanimljivija izreka - utješi te kad piješ sam....


Nikad više nećete propustiti natočiti novo pivo prijateljima za stolom. Moći ćete apsolutno opušteno sjedit za stolom i piti sa svima, za slučaj da ćete imat tolko vrčeva...

To je defitivno jedan od najkul poklona koji sanjam za ovaj Božić. Ak je i vi hoćete, možete je kupit negdje na internetu po cijeni od 28$... Velim negdje, jer je ja ne uspjevam nać...

#2 Točionik za poker sanjam
Točionik koji sanjam


Mmmm...
Zamislite...
Bliže se blagdani i dolazit će familija i frendovi, ali vi ste spremni! Spremni ste na najbolji mogući način - imate točionik! I to ne bilo kakav točionik! Imate ultimativni točionik hobotnicu! Vi i još 3 frenda uzimate svatko po jedno crijevo, sjedate za stol, uzimate po kriglu - kriglu koja govori po mogućnosti - i kartate poker!
Što li vam još treba za najbolju moguću zimsku večer...?

Bačva pive naravno!
Kupiti možete za 215$ na www.octopustap.com!

#3 Frižider koji lansira pivo sanjam
Frižider koji lansira pivo


John W. Cornwell ime je studenta Sveučilište u Duke-u koji je uspio sa svojih 20i nešto sitno godina ući u pivopijske legende patentirajući frižider koji lansira pivo. Naime genijalac je napravio frižider koji je opremljen šaržerom za 10 limenki i koji putem daljinskog upravljača može biti upravljan da bi ispalio limenku piva na točno traženu lokaciju. Jedini uvjet koji mora biti zadovoljen da bi vi to pivo i dobili, jest da nesmijete biti prepijani i ne ulovit pivo!

Ako vas zanima kako doći do ovog gadgeta kliknite na ovaj link.

#4 USB stick natočen pivom sanjam
USB stick natočen pivom

Inače sam ICT freak - ne prevelik, al ono, volim biti suvereno opremljen i obavješten. No nešto tipa ovog bih samo preseravanja radi! Apsolutno me ne bi zanimale nikakve tehnikalije tipa brzine čitanja il pisanja, ma nek piše brzinom od 1Mbps, a čita brzinom od 3 Mbps i nek ima 512 Mb memorije - bilo bi mi svejedno i baš bi se s guštom preseraval da sam jedini koji ima USB stick natočen pivom!

Te i takve igračkice mogu se napravit na sljedećem linku, a ja imam samo jednu sitnu molbu, ak se netko među vama odluči na takvu egzebiciju za božićni poklon poslovnim partnerima - udjelite i meni jedan primjerak, bit ću vam vječno zahvalan!

#5 Mašinu za kuhanje piva sanjam
Mašina za kuhanje piva

Ne ovo ne sanjam! Ovo apsolutno ŽELIM!

Možda ne već za ovaj Božić, al u 7.mjesecu ću diplomirat i do 10-og se nadam započeti sa stažiranjem. 140$ ću definitivno odovojiti za ovakvu mašineriju i kuhat ću sam svoje pivo! Već za idući Božić se najtoplije nadam kušati božićno pivo po vlastitom receptu!

Sanjate li i vi isti san - više ne morate sanjati - kliknite!

SRETAN BOŽIĆ SVIMA! njami

Beer Revolutionary
Cheers

Post je objavljen 23.12.2008. u 09:41 sati.