Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/treschick

Marketing

Almodovar meets Marisol, ali fucks José Andrés, epizoda treća

Nakon što je čuo Pisavine riječi, Lepom je ispao jezik do poda.

Uspio je prozboriti samo dramatično:

Kakomolim?

Na što mu je Lajka odgovorio da ih je bilo četvero, slegnuo ramenima i rekao da su bili pijani.

Lepi je izletio iz birtije i nazvao Cimericu čim se dokopao prvog telefona. Rekao joj je samo sljedeće:

Sve je istina i gore je nego što smo mislili.

Cimerica je problijedila, sjela za stol, pušila i čekala Ricarda. Sigurno je i tapkala nogom po podu, a noktima po stolu i zasigurno su je morile najcrnje osvetničke misli.

Zasula je Ricarda pitanjima čim je došao.

On se bezuspješno pokušavao obraniti ponavljajući kao papiga da su to sve laži, ne bi li se na kraju ipak slomio pred nemilosrdnim ispitivanjem i rekao da je istina, ali da se on ničeg ne sjeća jer su ga zli pederi drogirali.

Cimerica mu je na to rekla:

Lažeš, stoko!


i dodala neizbježno i legendarno:

Ja sad idem, a kad se vratim ne želim vidjeti ni tebe ni tvoje prnje u svom stanu.Da je imala mobitel, sasvim sigurno bi teatralno obrisala brojeve svih aktera. Ovako je jedino dramatično što je mogla napraviti bilo pljuckanje na Ricarda s vrata.

Navečer se vratila u dekontaminiran stan i ispila nekoliko piva s Lepim i bratićem koji su je kao pravi prijatelj i rođak došli bodriti u teškim trenucima. Nije im se dalo čamiti u zagađenom dnevnom boravku, pa su odlučili izaći van.

Došli su santjaški Krivi put, sjeli za stol i naručili. Taman kad su pomislili da će se moći malo opustiti od napornog dana, Cimeričin zlovoljan pogled susreo se s kurvinjskim Pisavinim....

Post je objavljen 17.12.2008. u 13:20 sati.