Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/babych

Marketing

>Relax...take it easy =D

eo mene.. opet zanemarih blog :D
a doro.. ipak sam se sjetila :) evo srijeda je.. i još samo 2 dana mučenja..i onda praznici!..u školi ću proć s 4.2.. šta je odlično =D..
ništa nisam pala..da se pohvalim..fiziku iam 2 :D.. to je too xD
dolazi nam Božić ^^ hvala Bogu.. sad mi seka dolazi doma (:
Sve je nabolje krenulo.. recimo da sam se upotpunila u svemu.. i da napokon mogu uživat ..zadovoljna sa svime!.. tako da se ni na što ne mogu požalit (: .. Ljubav recimo da je dobrocerek.. to ćemo još vidit kako se stvar bude razvijala..hehe.. Sad će Novaa :D.. još razmišljam di ću (: al nažalost neamo prostor..pa ću vjerojatno na neko 10. mjesto.. al neaa vezee (: bitno da se zabaviii! ..Ovu subotu sam bila mallo po gradićuu.. Prvo u pijetas na koje pićence..pa do red carpeta.. i klasična rutina xD. Jučer nam je Markec imao rođendan (: pa mu želim sve najbolje! (dečko iz mog novog razza).. Šta se tiče razreda svi se bolje slažemo..počinjemo si odgovarat ko osobe... i ful nam postaje dobro svakim danom (: to me jako veseliii!
I neam vam šta više pisat!.. ove praznike neću pisat posteve..jer sam na odmoru hvala boguu i ne želim čut za ništa.. samo uživancija dolazi u obzir!.. dojmove vam javim kad počne škola xD.. jer do onda ne želim ni pisat! xD. uživajte puuno! i želim vam svima sve najbolje.. i da se zabavite svi puuno za Novu godinu!..
Pusich (: kiss

Image and video hosting by TinyPic
[...All the lights are shining
So brightly everywhere
And the sound of children's
Laughter fills the air
And everyone is singing
I hear those sleigh bells ringing
Santa won't you bring me the one I really need
Won't you please bring my baby to me... (:


Post je objavljen 17.12.2008. u 10:09 sati.