Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/poisonedcandy

Marketing

Opet. Ista sranja.

Rekla sam da ću prestat bježat sa satova. Pogotovo cijeli dan, to ne dolazi u obzir. Dosad sam svaki ponedjeljak provodila u Besta, pila kavu, i zezala se sa ekipom. A kako mi je prošli tjedan došla mater u školu, i vidila neopravdane, odlučila sam prestat. Al jbga. Mislim da sam ovisna o picanju. God dammit!

Vale i Dijana me po običaju pitale da pobjegnem s njima odma prvi sat, da odemo na kavu. Ja se malo mislila, al sam ipak odlučila otić. I tak, odemo mi u besta, i došla moja bubav <3 Bus mu kasnio, al oni svejedno nisu imali nastave danas, jer im nije došao profesor iz prakse.

Prek velikog odmora otišli mi ispred škole. I vidio me razrednik. A ja nisam imala pojma da me vidio. I dadne mi odma 7 neopravdanih, mehaniku mi zaključi 1, fiziku isto i tehničke materijale. Zajebala sam. I to žestoko. Nisam imala pojma sve do sad, kad mi je to frend iz razreda rekao prek fejsbuka. D:

Bravo Marijana. Molimo pljesak za dosad jednu od većih gluposti koje je Marijana napravila u svom jebenom životu. Kak je glupa... Isse...

I niš. Nisam se smila vratit kući. A Bruno me vozio autom pošto je padala kiša. Dođe on do moje kuće, a ja njemu kažem da samo lijepo nastavi vozat po gradu jer ja ne izlazim. Još xD I tak, vozao mene, Valu, Ninu i Mateu kroz grad, pa nekom sporednom cestom. A ludirao se... Mislila sam da ću poginit. Kak je tip opićen. Ono stvarno nigdi nisam vidila xD Vozi prvo brzo, pa naglo zakoči, mi svi odletimo naprijed. Pa onda počeo kružit... A kak je mokro, sve se kliže... Vale se sasrala. Nešto mi je govorila, al je ništa nisam čula jer je kreten odvrnuo glazbu do daske.

I niš. Tak sam si sjebala novu godinu. Morat ću bježat od kuće kako bi je proslavila... D:

Post je objavljen 15.12.2008. u 14:03 sati.