Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zdravlje-i-ljepota-samstonije

Marketing

Modni mačak i Simonica kao Božićni patuljci i ostale otkačene Božićne čestitke

Modni mačak i Simonica kao Božićni patuljci i ostale otkačene čestitkeSvake godine u ovo vrijeme najviše se razmišlja o darovima (i financijama), kolačima i ukrasima, a mnogi u svoj strci ne stignu pronaći prikladne Božićne čestitke. Da bismo vam skratili muku, u internetskim bespućima pronašli smo neke od zanimljivijih čestitki, a izdvojili smo i one humoristične, tradicionalne, zločeste, a posebna su poslastica naši "estradnjaci", koji su obilježili ovu godinu, a koje smo odjenuli kao Djedove male pomagače i natjerali ih na Božićni ples. Kako je sve to ispalo, pogledajte u daljnjem tekstu...Jibjab.comOva je stranica stvarno pri vrhu naših omiljenih destinacija pri potrazi za savršenim čestitkama. Riječ je o predlošcima za čestitke za razne prigode koje sami kostumizirate - dodate svoje slike ili slike najbližih, "okružite" glave s fotografija i uživate u zajedničkom plesno-glazbenom filmiću! Plesovi su urnebesni, glazba prigodna, a ako i dalje niste uvjereni u to, pogledajte naše "kvaziselebritije" kako rasturaju u plesu Djedicinih patuljaka! Ukoliko vam se ovo svidjelo, možete skinuti filmić (što se i preporuča, jer verzija na Internetu jer ima ograničeno trajanje, ali, nažalost, i košta oko pet dolara), slati ga prijateljima i rodbini ili kupiti predmete s vašim najmilijim likovima!

Send your own ElfYourself eCards


Free-christmas-cards-online.comFree-christmas-cards-online.comKao i što samo ime stranice govori, riječ je o besplatnim Božićnim čestitkama, odnosno, o kratkim, zanimljivim animacijama. Može se izabrati između mnoštva njih, a podijeljene su na smiješne, humoristične (iako ne razumijemo razliku), viktorijanske, kršćanske, patriotske, općenite Božićne čestitke te one sa psima i mačkama. Čestitke se mogu dodatno prilagoditi - dodavanjem vlastitog teksta, boje čestitke, glazbe u pozadini... Nama se svidjela čestitka u kojoj Djed Božićnjak doživljava razne nezgode, pa smo ju odlučili podijeliti s vama... Za one malo tradicionalnije, izdvojili smo i jednu čestitku u takvome duhu! Također, na stranici se nalaze i pozivnice za Božićne tulume, Novogodišnje čestitke, screensaveri i pozadine za desktop...

Funny-ecards.comFunny-ecards.comOva je stranica nalik prethodnoj, osim što sadrži čestitke za razne prigode, ne samo za Božić. Međutim, čestitke su poprilično otkačene i smiješne, u što smo se sami uvjerili pogledavši ovu s Božićnim drvcem s obješenim stražnjicama umjesto kuglica . Kada se prijeđe mišem preko stražnjica, one ispuštaju zvukove... Onakve kakve stražnjice inače ispuštaju. Neobično, ali ako niste ljubitelj tradicionalnih čestitiki i imate smisla za humor, ova je čestitka savršena za vas.

Vidigreet.comVidigreet.comVidigreet je stranica sadrži čestitke u obliku videa za one koji cijele godine ipak nisu bili baš dobri. Međutim, njih, umjesto Djeda Božićnjaka, možete vi darivati, a svakako će ih razveseliti iduće čestitke - ima onih koje su šaljive, zatim zločeste, a najzanimljivije su one s oznakom "za odrasle". Ima li što bolje za vašeg prijatelja od čestitke s bujnom djevom koja se polijeva punčem od jaja? Dođite, pogledajte pošaljite - baš kao što glasi slogan ove otkačene stranice.

Tradicionalne čestitkeTradicionalne čestitkeIako su internetske čestitke zabavne i multimedijalne, vjerujemo da ćete najviše zaprepastiti svoje najmilije ukoliko im pošaljete najobičniju tradicionalnu čestitku, i to poštom! Naime, taj je običaj u posljednje vrijeme pomalo zamro, zahvaljujući internetu i mailovima. Međutim, budite originalni i zaputite se to poštanskog ureda po markice, a ako imate viška vremena, možete i sami izraditi čestitke. Svakako je ovakav način čestitanja Božića mnogo osobniji od e-maila ili SMS-a, ali zahtijeva i više vremena.

MiB


Post je objavljen 15.12.2008. u 16:16 sati.