Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anksioznost123

Marketing

Dragi moji i najdraži...


Iskreno mi je žao što sam zapostavila ovako divne ljude kao što ste VI (da, sve velikim slovima! - s dobrim razlogom), koji ste mi pružali podršku kada mi je bilo najteže.
Dijelom je razlog taj što sam se često bojala uopće i pogledati kroz kakav pakao sam prolazila, prožeta strahom da se ne ponovi, a s druge strane, moglo bi se reći srećom, zaokupile su me neke druge stvari. Ma koga ja lažem? Ovaj drugi razlog samo je glupi izgovor. Da, priznajem, bojala sam se čitati. Bojim se i sad. I još uvijek se preznojim i uhvati me vrtoglavica u shopping centru. Ali! Sada barem mogu otići do shopping centra! (Gledajmo stvar s vedrije strane wink). Naravno, još uvijek sam na terapiji, polazim, kako ja to volim reći, "tečaj življenja" kod svoje psihijatrice koju sam već spominjala u ranijim postovima, i - guram!
Ako se pitate, ne, sada nisam čitala svoje prethodne postove. Samo sam kratko bacila oko na komentare tek toliko da vidim čita li još itko ovaj blog. I - iznenadila se! Zadnji komentar je napisan nedavno, 7. kolovoza 2008. by Mizalona! Pa, draga Mizalona, hvala tebi i svim ostalim "komentatorima" i supatnicima. Ako ovo pročitaš, želim da znaš da sam ovdje namjeravala ubaciti link na tvoj blog, međutim blog.hr mi kaže da stranica ne postoji (http://lonamiza.blog.hr).
Emanuele, hvala i tebi - nisi sama, i ja još uvijek (povremeno) osjećam tvoje simptome ali sam se donekle naučila nositi s njima.
Aurora - WOOW! Ti si si zaista dala truda! Nadam se da će tvoj forum zaživjeti punim plućima jer sam sigurna da nas ima mnogo koji imamo štošta za reći na temu panike, anksioznosti i depresije.
Svima ostalima koje ovdje nisam spomenula još jednom se želim iskreno i od srca zahvaliti, a sada jurim dalje: otvorila sam novi blog na adresi:

http://burza-frustracija.blog.hr

i jedva čekam da napišem prvi post! (Trebam li posebno spominjati da ste dobrodošli? wink)

Pusa svima i ostajte mi dobro!!!

Post je objavljen 15.12.2008. u 13:24 sati.