Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/tabloid

Marketing

KONZUMirajmo nepismenost u 'rvata!

'Sretan Božić i Nova godina' , kaže još jedna od nepismneih i idiotskih reklma na HTV, uz onu o VIP 'obitelji s 2 milijuna prijatelja' i sličnim bljuzgarijama koje vrijedjaju i um domaćeg ljubimca, nekmoli c iviliziranog čovjeka.

Ivica Todorić, inače je strong>krimozetnik (blaže tajkun) koji je do svega doša bez uložene kune i s podrškom političkih ljigavaca, Zagrebačke i sličnih nadribanaka ( koje su izmedju inog kriminalno i bespravno privatizirane, te nadalje još i opljačkale porezne obveznike)...

'Sretan Božić i Nova godina' je dodatni prilog idiotizmu, nebuloznosti i ljigavosti tzv. marketinških stručnjaka i spin-doktora.

Kao prvo Božić nije sretan u čestitanju, Božić je Blagoslovljen i/ili Čestit.

Dakako da je Božić za preostalih 100.000 Hrvata praktičnih katolika sretan i radostan dan, ali i tužni smo što je Sin Božji na odredjeni način svjetovno iskupio takvu gamad poput gorenavedenog i njegovih marketinških gurua, umjesto da ih kazni kao one židovske (time i Božje) izdajice i smradove koje su klanjale kumiru od drva (koje je poslije nazvano 'Zlatnim teletom').

Nadalje, toj se rodijackoj masi koja po svaku cijenu želi ziviti u gradu, miješaju množina i jednina.
Po njima, po njihovu partizanskom pozdravu, onda su trebali napisati:
1. Sretan Božić i sretna Nova godina,
2. Sretni Božić i Nova godinaNives Celzijus je spisateljica godine po prodaji knjige koja je nedokaziva, kao što je nedolakazivo i postojanje njene knjige, koja je zbirka baljezganja bez imena i prezimena, a vjerojatno uglavnom i istine (!!,sic). Bogatstvo rječnika u toj navodnoj knjizi otprilike odgovara izričaju krapinskog neandertalca (dakle, niti čovjeka po evolutivnom principu postajanja čovjeka od dlakavog majmuna) u šestoj godini života.

No ako je spisatelj Jergović (o njemu i njegovim se raspitajte kod preostalih Hrvata u Sarajevu) jedna od književnih veličina u Hrvatskoj danas, onda je Nives Celzijus kolateralna šteta, kulturološki snage odašnje nuklearne bombe u Hirošimi.

Kraj svijeta, stoga, uopće ne treba očekivati. Isto je već odavna tu. Pogledajte u Markov trg, pogledajte medije, povratite i shvatiti će te da smo već duboko u tom procesu nestajanja ičega suvislog i moralnog.

Post je objavljen 15.12.2008. u 12:13 sati.