Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maniac

Marketing

Prekinuta TV emisija nakon što su Mrle i Prlja iz Leta 3 pucali pampure iz bulje

HRT-ov politički tok-šou Nedjeljom u 2 - Aleksandra Stankovića danas je prekinut zbog ponašanja Zorana Prodanovića i Damira Martinovića, članova Let 3, koji su prema oceni voditelja prekoračili granicu pristojnosti

Let 3

Mrle i Prlja ispucali su čepove iz stražnjice, šokiravši tako Aleksandra Stankovića, koji je njihove "čmarove" morao prekriti vlastitim sakoom. Kad je nakon toga izgovorena sintagma "riječka pička", Aco više nije izdržao i prekinuo je emisiju.

Ispucavanje čepova iz "čmara" samo je kap u moru cijele emisije. Stanković je nekoliko puta morao upozoravati Mrleta i Prlju da ne koriste riječi kao što su "jebanje" ili "kurac", no dečki su stalno "zaboravljali", a Mrle je, pokazujući meditaciju Leta 3, iz gaća pustio živu grlicu.

Oko polovice emisije Prlja se jednostavno ustao i otišao iz studija.

"Gdje vam je kolega otišao?", pitao je Stanković Mrleta.

"Šta ja znam. Pišat", odgovorio je Mrle.

Prije ispucavanja čepova Mrle i Prlja rekli su kako Let 3 još uvijek vježba izbacivanje čepa iz stražnjice, uz liječnički nadzor. Čep im, kažu, služi da im zadrži energiju. Čep se u određenom trenutku može izvaditi, staviti u čaj i popiti, rekao je Mrle, a to su radili i stari samuraji. Kaznu od 300 kn koju su dobili zbog osporavanog koncerta u Varaždinu, zbog kojeg su dobili kaznu od 300 kn svaki, upravo zbog čepova i analnog otvora Letovci neće platiti, u krajnjem slučaju će otići u zatvor i dati svaki po 300 kuna u dobrotvorne svrhe.



Stanković je u par navrata u emisiji gostima prigovorio kako se ne drže dogovorenih granica pristojnosti, te ih nekoliko puta zamolio da ne upotrebljavaju vulgarne izraze.
Uz izvinjenje gledaocima, Stanković je emisiju prekinuo 10 minuta pre kraja, što je prvi takav slučaj u istoriji te vrlo popularne i cenjene emisije.

Post je objavljen 15.12.2008. u 07:28 sati.