Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/srebrnosiva

Marketing

Igracke za odrasle

Ne mogu vjerovati da vec dvije godine piskaram ovdje, kako vrijeme brzo prolazi, ajmo se cuditi, hahah.
Negdje u opisu bloga sam napisala da ce biti i komentara dogadjanja oko mene, pa nekako bas danas imam potrebu pisati o TV-u koji gledamo, tocnije programu.
Jucer tako dresiram svoj daljinski upravljac, skoci lijevo, stisni desno i ugledam, sto? umjetni penis. Koci se na sred ekrana, u svoj svojoj velicini ljepoti, boji i .... program RTL televizije negdje oko 19,3o sati, dakle vrijeme kada po mojoj nekakvoj procjeni takvim stvarima bas i nije mjesto ni vrijeme.

Necu reci da ne znam sta je to, necu reci da nije zanimljivo, ali cu reci da je neukusno u tom terminu takve stvari pokazivati, jer djeca su jos uvijek tu negdje, gledaju ili cekaju crtic (ali ne ocekuju takav, vjerujem) .
Netko ce reci da danasnja djeca znaju vise nego mi zelimo to priznati, mozda je i to tocno, ali bas ne vidim prijeku potrebu da im se to pokazuje i objasnjava kao igracka, hrvatski proizvod koji bi mogao postati prepoznatljiv, pa demonstracija pranja istoga u perilici rublja, onda susenja u susilici rublja s napomenom da je sada spreman za uporabu. Krasno, a da onda kazemo tati neka to napravi.......hm da s kojim ono deterdzentom, da li ce mama biti zadovoljna, bas sam zla.
Vjerojatno se mnogo pisalo o neprimjerenim emisijama, ali ova mi je posebno zapela za oko.

Nisam odusevljena ni s emisijom Moj tata je bolji od tvoga tate, jer sto time zelimo poruciti djeci, da treba dokazivati tko je bolji, pa ako nije tata, mozda brat koji ce te isprebijati negdje iza coska ako budes tvrdio da je i tvoj tata dobar...nesto mi tu ne ide pod kapu.
Pitam se kako se osjeca dijete ciji tata nije pobijedio?
Sa neuspjehom u takmicenju se bas ni odrasli ne nose tako lako, kako je tek djeci?
O trenutku istine da i ne govorim.


Post je objavljen 14.12.2008. u 18:28 sati.