Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/girlofdarknes

Marketing

...::: Pitam se :::...

Ko da nema nikog oko mene… iako su moji doma. Sjedim ja tako u sobi i slušam neke pjesme koje imaju katastrofa riječi, i sjetila se da mogu napisati nešto za promjenu. Odakle krenuti to me oduvijek zamara. Kao i obično ovo polugodište je prebrzo proletjelo i još samo idući tjedan idemo u školu. Iako mi je to olakšanje zbog učenja koje mi je ovaj zadnji tjedan krenulo, ipak tužna sam jer neće biti onog ustajanja u 6 ujutro i čekanja da dođem u vlak gdje čeka ekipa. Hm… kome ću pričati sve ono što mi se događa kao i sada ? ! Jučer je bio jedan od onih dana kada sam živčana i ništa mi ne ide od ruke. Zapravo ne primijete to mnogi već samo oni koji me zaista poznaju kao što je…. Uglavnom… Ljutile su me neke stvari i sve je postalo tako komplicirano. Drago mi je što su cure bile kod mene, iako nisam htjela pred njima plakati. Jbg suze su same kretale niz obraze. Još mi ide po glavi ona rečenica…. Kako da se maknem od osobe koju volim na tjedan dana? Ne mogu ja to. Ako se već moram maknuti bit će to zauvijek, bez obzira na posljedice. Ja ću već nekako preživjeti (lažem) L
I tako otišli mi (Alex, Teja, Balavac, Jozo i ja) malo na tulum kod frenda…. Nisam mogla sjediti doma jer bi pukla skroz. Ušli mi u tu klet a tamo ljudi ko hm..ne mogu se sjetit sad neke usporedbe. Nikad nisam vidjela te ljude al nema veze. Teja i ja smo normalno počele malo piti da lijećimo rane, ustvari ja da liječim. Nisam mogla a da ne pogledam na mob. svakih 5 minuta u nadi da ću vidjet propušten poziv ili poruku, ali ništa. Htjela sam se maknuti od tamo ali ostali smo. Uklopili smo se u ekipu, i upoznali neke dobre ljude. Bar nešto pozitivno.
Možda bi trebala olakšati ono što mi je na duši ali ne znam kako. Počela bi pisati u ovom postu i koji bi smisao bio svega? Što bi to značilo? Sve bi bilo kao prije. Trebala bi okrenuti novu stranicu u svojoj knjizi a jednostavno ne mogu. Ima toliko stvari koje bi htjela učiniti a ne znam kako. Isse zar sve mora biti tako komplicirano! ! ! ! Ili je to samo u mom slučaju. . .


Post je objavljen 13.12.2008. u 13:21 sati.