Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sillmarilla

Marketing

Da ti nisi trudna, a?

bang
Ok žurim na posao i samo ću nabrzaka ostaviti riječ, dvije ovdje.
Jučer sam se snervala. Dobro, zbog ovoga sam nervoizna već godinu dana, ali jučer je bio znak za alarm! Kolegica me pitala jesam li trudna. Ne zato jer se udajem budući da ona ne zna, nismo si baš nešto prisne al OK smo, popričamo, popijemo kafu i tako. Nego zato jer se primjeti ono što meni smeta posljednjih godinu dana - moj kolut za spašavanje! I posebno donji stomak koji se baš ono fino zaoblio kao u trećem mjesecu trudnoće. Sve zbog toga što ja volim fino papati čokoladice i svavakvi treš kasno naveče. Prošle godine u ovo vrijeme sam kupila famozne Mustangice spuštenog struka koje su mi stajale kao salivene, kao da su ih za mene šili i poviše bi obukla jako usku majicu. Jučer ujutro ih vadim iz ormara, ne mogu zakopčati. Zamalo sam ostala bez nokta koliko sam ih čupala da se zatvore! A što je najgore, prije samo mjesec dana sam ih ipak mogla zakopčati, ali toliko bi me zatezale da me cijeli dio oko bokova bolio, a kada bi ih skinula ostale su mi crvene masnice na koži kao da me netko razbio! Ali ljudi, mjesec dana nije puno!?
Ma dobro, volim ja nositi haljinice, tajice i majice koje su rezane od sisa pa nadolje da onak fino padaju preko struka i ništa se ne vidi, a izgleda slatko. Istaknem ono što je lijepo a to su duuuuuge tanke noge, a sakrijem ono čim se ne mogu pohvaliti. Ali to nije ono što ja imam cijelo vrijeme, kao što je netko građen na način da ima jaka leđa ili široke bokove. Ja do prije godinu dana to nisam imala! I želim to vratiti!
A opet, znam da treba manje jesti i više se kretati. I jesti kuhano i zdravo. A kad ću ja skuhati brokulu ako radim cijeli dan i ako mi je jednostavnije naručiti pizzu? A sad dolaži Božić i trista vrsta kolača i fine hrane, a ja imam tako loš karakter što se tiče hrane.
Ali krenula sam polako. Već sam zabranila dragom da mi kupuje raznorazne čokoladice što je njemu ritual. Kuham tečnu hranu. Pijem Donat MG jer mi je dobar za probavu i ne jedem kruh. cerek



Post je objavljen 12.12.2008. u 10:42 sati.