Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/opsa

Marketing

Susret s Colleen Graffy

U srijedu 10. prosinca, predstavnici Organizacije za promicanje sjeverno-atlantskih integracija (OPSA), susreli su se i razgovarali sa Colleen Graffy, zamjenicom pomoćnika državne tajnice Sjedinjenih Američkih Država za javnu diplomaciju u Europi i Euroaziji.

Tijekom sat vremena predstavnici OPSA-e izložili su aktivnosti koje OPSA provodi kako bi se građani u Hrvatskoj kvalitetnije informirali o budućem članstvu u NATO-u, kao i one koje se tek planiraju. Razgovaralo se o mogućnostima postizanja kvalitetnije komunikacije s javnošću te o brojnim pozitivnim primjerima kvalitetnog komuniciranja s građanima kada se radi o NATO-u.

Predstavnici OPSA-e uručili su gospođi Graffy primjerke hvaljenih OPSA biltena, "NATO intervjui" i "Euroatlantski tjednik" ujedno iznijevši brojne detalje o aktivnostima OPSA-e na Internetu. Gospođa Graffy je s predstavnicima OPSA-e potom podijelila osobna iskustva o svom djelovanju na Internetu, posebno s vrlo interesantnim informacijama o vlastitim računima na popularnom internetskom socijalnom servisu "twitter" kombiniranom sa kanalom na također popularnom video servisu "YouTube".

Iznimno ugodan razgovor vjerojatno bi potrajao i duže od sat vremena, ali je prekinut daljnjim planiranim aktivnostima gospođe Graffy. Neobičan pristup radu, velika energičnost i iznimno znanje koje je u kratkom vremenu rado dijelila s predstavnicima OPSA-e učinili su veliki utisak i zasigurno će nam dugo ostati u sjećanju.

Kako izgleda "Twitter" račun gospođe Graffy svakako pogledajte na slijedećoj adresi: http://twitter.com/Colleen_Graffy.

Post je objavljen 11.12.2008. u 18:57 sati.