Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/showbiz-samstonije

Marketing

Ice Age 3: Stiže nova avantura Mannyja, Sida, Diega i Scrata

Ice Age: Dawn of the DinosaursNapokon, napokon! Stiže nam treći dio Ledenog doba (Ice Age: Dawn of the Dinosaurs). Iako će svjetska premijera biti tek u lipnju 2009., ipak jako se radujemo već provjerenoj zabavnoj pustolovini Diega, Sida, Mannyja i ostalih. Pitate se što će nam ponuditi u ovom trećem nastavku? Jedno je sigurno – neće biti ni zatopljavanja ni otopljavanja, nego će biti dinosaura. Hm, dinosauri u kombinaciji ekipe Ledenog doba? Što da ne, već zvuči urbanesno smiješno...


Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
Naravno, tko će zakomplicirati dogodovštine, nego smotani Sid koji će čitavu ekipu uvaliti u probleme zbog želje da osnuje vlastitu obitelj. Upravo će to dovesti neobično društvo u tajanstveni podzemni svijet u kojemu će svi njihovi problemi započeti.
Opasni tigar Diego će se zapitati je li postao pravi mekušac zbog druženja sa Sidom, je li izgubio svoju grabežljivu muškost... Međutim, hoće li Diego ostati mekušac ili upotrijebiti svoju snagu da spasi vječito "nespašenog Sida", to ćemo tek morati saznati.

Ice Age: Dawn of the DinosaursLjepša polovica ekipe, Ellie, već je poduže trudna i treba svakog trena roditi, a Manny do tada brine u svakom detalju da sve bude spremno kad se dijete rodi. Međutim, nekako sumnjamo da će sve proći bez komplikacija...
A što se događa s vjevericom i njenim slavnim lješnjakom? Naime, Scrat je u životnim problemima - pronašao je ljubav, ali postoji problem jer Scrat ne zna želi li njegova ljubav njega ili njegov lješnjak. Baš nas zanima kako će ova sapunica završiti!

Sve ovo zvuči vrlo zanimljivo i zasigurno će nas ponovno osvojiti ova vrckava ekipa, a dok film ne dođe i u naša kina, prvim i drugim dijelom filma te trailerom za treće Ledeno doba.


NN

Post je objavljen 11.12.2008. u 14:51 sati.