Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/recenzijefilmova

Marketing

Granny (1999)

Image Hosted by ImageShack.us


Sve u svemu: 1,6 / 5 headbang
Više o filmu: Imdb.com

Osmero studenata slave završetak srednje škole. Nisu znali što će raditi te se jedan od njih sjetio da bi mogao napraviti horror igru. Rekao im je da odu iz kuće te da dođu za sat vremena kada će igra biti gotova. Nakon što su došli natrag, par minuta se nije ništa događala i onda su čuli plač u podrumu te jedan po jedan polako počinju nestajati...
Sad ću vas pitati jeste li vi ikad čuli za ovaj film? Ako da, jeste li ga gledali? Ako jeste, onda znate da je ovo još jedno horror jednosatno smeće. Ovo je jedan od najpoznatijih svjetskih slashera prošlog stoljeća. Moš si mislit. Ovo je najanonimnije sranje koje sam gledao. Em što su glumci jadni do zla Boga, em što nijedan skoro od njih nije snimio barem dva filma. Nešto što vam govori o ovim ''glumcima''.

Image Hosted by ImageShack.us


Još nešto...ubojica nema neku običnu masku kakvu imaju neki slasher ubojice, a ne. Ovaj naime nosi masku BAKE, inače nimalo strašna i nimalo upadljiva maska. Ubojstva nisu loša osim prvog. Još jedna mana je u filmu što redatelj nije znao kako nagurati da film traje sat vremena pa je tako na nekim scenama kamera samo ostala mirno stajati čak i nakon akcija prođe. Predobro. Iznenadio me je i twist na kraju. Tak šta blesavo se nije vidjelo ni u našim filmovima. Zapravo naši filmovi ni nemaju obrate. Ovaj film je nekako kod mene nagurao na dvičicu, ali samo zbog par jednostavnih i klasičnih ubojstava. Inače je sve za zaboraviti. Ma zapravo sve je za zaboraviti. Zaboravio sam.

Post je objavljen 09.12.2008. u 19:17 sati.