Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nacrtani

Marketing

BANDIĆ, NIBIRU I ŽIVOT POSLIJE KATAKLIZME

Ima već nešto vremena kako sam prvi puta čuo za Nibiru, aka Planet X, koji kao svakih 3600 godina prolazi našim sunčevim sustavom i zbog kojeg se polovi Zemlje okreću. Kako sam nastavio kopkati, saznao sam za Mayanski kalendar, koji je, kažu, jedan od najpreciznijh (za razliku od ovog našeg, kojem svake 4 godine, jedan dan nestane). Zanimljivo je da njihov kalendar nije beskonačan, nego završava 21.12.2012. A baš nekako u to vrijeme, trebao bi i Planet X biti u blizini i zbog magnetske interakcije, izazvati promjenu polova na Zemlji. Nekako sam uvijek bio skeptičan, jer puno se uvijek o nečemu pričalo, a ništa se nikada nije dogodilo. Tako da, ako primjetite da umjesto jednog, iznad naših glava vise 2 sunca, vrijeme je za paniku.



No, ajmo ipak zamisliti da taj neki planet stvarno postoji i da je posljedica njegovog prolaza to što sam naveo., okretanje polova. Kako bi to izgledalo? Kada bi se Zemlja usljed promijene polova, okrenula, vjerujem da bi kao prvo izazvalo velike promijene u tektonskim pločama, što bi dovelo do za sada neviđenih potresa. Nakon što bismo se okrenuli, vodena masa bi vjerojatno krenula i poplavila sve danas kontinentalne krajeve, s možda ponekim iznimkama (Alpe?). A nakon što bi nas voda poklopila, i zračne mase bi krenule. Negdje sam pročitao da je netko izračunao da bi brzine vjetra u takvim okolnostima išle i do 500 km/h. Sad, ako zamislimo jedan takav slijed događaja, možemo samo predpostaviti koliko nas bi takvo što preživjelo. Uvijeti koji bi tada vladali, dali bi na razmišljanje preživjelima da nije možda bilo bolje da nisu preživjeli. Civilizacija, kakvu danas poznajemo, nestala bi.



Nedavno se pisalo po medijima kako su u Nizozemskoj napravili ogroman trezor, ukopan u zemlju, sa svim mogučim sjemenkama bilja pohranjenim,i to u velikim količinama.


Članak o trezoru

Skoro pa je javna tajna o velikom broju podzemnih baza, razbacanim diljem Amerike. Nedavno je u Americi osnovana i FEMA, organizacija za pomoć pri eventualnim velikim katastrofama. Uz tu organizaciju vežu se i tzv. FEMA kampovi, koji su zapravo više slični koncentracionim logorima, nego mjestima gdje bi se tobože ljudi sklonili za vrijeme neke katastrofe. Zanimljivo je i da svaki takav kamp ima i pružni prilaz i visoku peć (uglavnom su izgrađeni oko starih napuštenih tvornica).



Sad, ak je i naš vrli gradonačelnik načuo slične glasine (ili su mu možda Ameri namjerno napunili glavu), te se stvarno jako prepao za svoj život i odlučio uzeti stvari u svoje ruke. Po svijetlom primjeru iz Engleske, uveo je nadzorne kamere, koje bi trebale biti na svakom raskršću našeg grada, izgradio ogroman koncentracijski logor u Laništu i osigurao sebi preživljavanje u Sesvetama, u slučaju nuklearnog rata, za koji i Nostradamus kaže da prethodi glavnoj točci, okretanju polova.

Zar nije malo čudno da se kupuju takva sofisticirana vozila, da se gradi „pentagon“ u Sesvetama, da nam neophodno treba bespilotna letjelica i da se stvara neka Bandićeva zaštitarska tvrtka unutar zagrebačkog holdinga (hrvatski "Blackwater")? Uz to, vlada kupuje 60 neprobojnih Puch-ova (Mercedes-a).

Možda i jesam malo paranoičan, ali meni to sve zajedno jaaako smrdi.

Ako vidite duge cijevi na ulicama, ako se uvede policijski sat, vrijeme za početi kopati bunker, ma da sumnjam da će to ikome pomoći, pa tako ni našem – Bandiću. Pogotovo ako iznad njega bude opet – Panonsko more. ;)


Post je objavljen 09.12.2008. u 17:48 sati.