Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fantazija4you

Marketing

Grijeh iz mladosti

Večer. Kiša tiho pada. Kapčjice udaraju na prozor. Sama u stanu sjedim uz kamin i pijuckam vino. U krilu mi kutija moje maldosti. Stari dnevnici, pisama što sam ih sačuvala, slike, predmeti što sam ih sobila od starih prijatelja. Čitajući jedan od dnevnika ispadne mi stara slika. Na njoj si ti,naše društvo i ja u mladosti. Doba kad sam mislila da ću pokoriti svijet. Doba kad smo počinjali naše karijere. Doba kadasmo jednostavno bili ludi. Prisjećam dogodovšina iz toga doba i nasmijem se. Na poleđini tvoje slike papirić sa tvojim imenom i brojem telefona.
Uzimam telefon i iz znatiželje okrenem broj. Javljaš se. Iznenađen pozivom razgovaramo i prisjećamo se davnih dana. Nakon dugog razgovora kažeš mi da za dva dana dolaziš u moj grad na razgovor za posao i da bi me htio vidjeti. Sa oduševljenjem prihvaćam ideju da se vidimo.
Nakon dva dana ćekanja došao je i taj trenutak. Čekam te u našem našem kafiću. Već sam si naručila kavu. Odjednom na vratima pojavi se ti. Visok crn, u odjelu, još uvjek zgodan i šarmantan. Dolaziš do mog stola. Pozdravljamo se, sjedaš. Naručujemo piće. Razgovaramo. Još uvjek si neodoljiv. Prisjećano se davnih događaja, dugo razgovaramo. Neprimjećujemo da sunce zalazi. Ne želim da ovo prođe. Pozivam te na večeru kod mene. Pristaješ. Dižemo se i odlazimo u moj stan. Dolazimo pred stan. Ulazimo. Nježno me primiš za ruku. Trnci mi prođu po cijelom tjelu od želje. Skidamo kapute i odlazimo u dnevnu sobu. Odlazimo do bifea, uzimamo crno vino i dvije čaše. Dajem ti vino da ga otvoriš. Svaki tvoj pokret je senzualan. Otvaraš bocu i točiš vino u čaše, pružaš mi čašu. Ruke nam se dodirnu. Tako su meke i tople. Snažne. Uzimam čašu. Tvoja me ruka primi za struk i privuče k tebi. Prislonim usne na čašu i namočim ih vinom. Lagano spustiš glavu i svoje meke usne na moje. Poljubimo se strastveno. Ostavljam čaše na stolić, nastavimo se strastveno ljubiti, skidajući jedno drugog. Usnama mi putuješ po tjelu... uuu to je tako dobro, ideš mi preko grudi do trbuha i sve niže dolje... do nje. Sjedam u naslonjač i širim noge, svježe depilirana, imaš dobar pogled na nju. Lagano ju luzneš, oh, to je dobro. Počneš ju lizati. Osjetim tvoj pokret jezika u njoj. Ah to je tako dobro. Ah, da, to, ahhh, tjelo mi se grči od užitka, sve sam vlažnija, ahh, da, too, ahh, uvjek si znao dobro lizati kao ti, ahh, too, ahhh, ahh, ahh, too, uuu, ahh, izmjenično me ližeš i guraš prst u nju., ahh too, nemoj stati, ahh, too, ahh, svršit ću, ahh, još, too, ahh, svršavam.
Jezikom kupiš svaku kapljicu sa nje, dižeš se i sjedaš na dvosjed, ja se dižem i kleknem kraj tebe, on je tvrd i velik, lagano ga liznem, to te jako uzbudi, počnem ga cuclati i lizati, to ti sve više i više odgovara. Što ja bolje cuclam ti se više grčiš od užitka, on je tako dobar, velik, mmmm, što je velik, tvrd, ahh, mmmm, ahh, too, ahh, ahh, tako je dobar, mmm, ahh, mmmm, too, mmm, svršić ćeš svakog trena, mmm, ahh, ahh, svršavaš mi na grudi.
Dižem se i bacam te na pod, još sam uvjek jako vlažna i želim te u sebi. Zajašim te i vlažnom ti idem preko njega. Postaje sve tvrđi. Stavljam njen vrh na njega. Ulaziš u mene, osjetim ga duboko u sebi, ah, tako je velik i tvrd, ahh, to, još, ahh, to, još, nemoj stati, želim te, još, tooo, ahh, ševimo se, ahh, ah, to, tako sam dugo ovo čekala, ahh, uvjek si znap dobro ševiti, ahh, to, to, da, još, još, to, to, ahh, ahh, ahh, ahhhh, ahhhh, to, svršit ćemo, još, još, još, to, too, da, too, svršavamo. Legnem na tebe dok si još u meni i strasno se poljubimo. To je bilo fenomenalno! Želim te još. Silazim sa tebe. Legnem pored tebe, da se malo odmorimo. Zadihani se gledamo. To nam je trebalo.
Nakom nekog vremena prstima mi kliziš po tjelu, ah, to mi budi želju. Dižeš se i klekneš ispred mene. Stavljaš mi noge na svoja ramena. Još sam jako vlažna. Stavljaš ga u mene. Osjetim te sve dublje. Ah, opet ti je tako tvrd, nabij ga, ah, to, ahh, to, još, nemoj stati, ahh, to je tako dobro, ahh, to, još, osjećam te duboko u sebi, ahh, to, još, too, ahh, too, too, too, ahh, spuštam noge sa tvog vrata, uzimaš me za struk i nabijaš na njega, ahh, too, tooo, to je tako dobro, ahh, dolazimo do vrhunca, ahh, too, tooo, svršavamo. To je bilo tako dobro. Privlačim te i strasno se poljubimo dok si još u mnei. Želim da si što duže u meni, jako si joj nedostajao.
Prošlo je pola sata otkako smo se dobro poševili. Goli šetamo po stanu, zadirkujemo jedno drugog. Poslužujem večeru, što je bila pripremljena. Golo sjedamo za stol i večeramo hraneći jedno drugog. Večeramo. Sklanjamo sa stola. Dok sklanjamo, osjeti ba na svojoj guzi, tvrd je. Nagnem se na stol i uzimaš ne odozada. Ahh, da, to, to, ahh, to, još, još, ahh, ulaziš duboko u mene. Primaš me za struk i nabijaš na njega. Uhh, to je tako dobro. Ti to radiš tako dobro, ahh, ševi me, ahh, ševi, još, to, ah, to, da, joj, još, još,, ahh, ahh, ahh, nemoj stati, ahh, ahh, to, još, naglo ga vadiš, okrećeš, me, stavljaš na stol, brzo širim noge, ulaziš u mene opet i nastavljaš ševiti, ah, ah, na ovaj način možemo i ljubiti, ližeš mi grudi, dok me nabijaš nanjega, ah, to, ahh, tjela nam se grče od užitka, ahh, ahh, to nemoj stati, ahh, to, to, zavodniče, to mi radi, ahh, to sam tako dugo čekala, ona te je tako dugo čekala, ahh, ahh, ahh, ahh, približavam se užitku, približavam se vrhuncu, a i ti, ahh, ahh, nemoj sad stati, ševi još jače, daj sve od sebe, sad, too, joj, još, još, ahh, too, ah, još, još malo, ahh, ahhh, još samo malo i to je to, ahhh, ahhh, tooooo, svršavamo. To je bio sex! To ja zovem sex!
Noć je još duga, a pred nama je noć puna sexa. Ipak treba nadoknaditi sve ove godine što su prošle. Osim toga dugo me nije nitko ovako zadovoljio i zašto da te sad pustim kad smo počeli. Veselim se ovoj noći i svakom tvom dodiru i svakom njegovom ulasku u moju vlažnu. On je veličanstven i tvrd a ona vlažna i željna, stvoreno jedno za drugo.




Post je objavljen 09.12.2008. u 17:11 sati.