Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kosarkas10

Marketing

Počinje završnica kupa !

Pobijedom nad KK ''Podsused'' košarkaši iz Darde su osigurali nastup u 1. kolu završnice kupa Krešimira Čosića. Izvlačenjem parova koje se održalo u Zagrebu, 08.12.2008. KK ''Vrijednosnice Os Darda'' za svog protivnika dobile su KK ''Alkar'' iz Sinja.
Iako KK ''Alkar'' u A1 ligi baš i ne blista (trenutno dijele zadnje mjesto) zasigurno neće biti lagan protivnik domaćim košarkašima.
Utakmica će se odigrati u subotu s početkom u 18:00 h u dvorani OŠ Darda. Pozivamo sve navijače domaćeg kluba da dođu na utakmicu i podrže ''komarce'' u borbi za prolaz u 2.krug.


Sad malo o sinoćnjem koncertu. Bio sam sinoć na Thompsonovom koncertu u Osijeku. Nisu se smjeli unositi fotoaparati ali je moja sestra ipak prošvercala. Slike nisu baš nešto uspješne jer je ona dosta niska a i nije bila baš jako blizu bine pa ih sada neću stavljati u post. Koncer je bio super. Kupio sam si i majicu. Najveća fora je bila kad je prije početka koncerta na binu došao kao Sveti Nikola i bacao bombone publici a neki biseri koji su uhvatili bombone s tim istim njega nazad gađali. Ljudi su se smijali ko ludi.




Post je objavljen 08.12.2008. u 13:52 sati.