Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rezzy19

Marketing

MY KIND OF CHRISTMAS


Joooj ljudi moji znam da me jako dugo nije bilo. Već mi je dojadilo koristiti jedan te isti izgovor svaki put kada se javim nakon mjesec-dva, ali zbilja je tako. Nisam imao o čemu pisati, a u ljubavi mi je sve ružičasto tako da se nemam zbilja razloga ni žaliti. Prije sam blog pisao prvenstveno iz razloga što sam bio u potrazi za boljom polovicom. Tko me čitao otpočetka ili barem pratio neko dulje vrijeme će znati da mi i nije baš išlo za rukom. Naletavao sam na krive ljude koji su se nakon nekog vremena promijenili ili me odbacili - kako svojim postupcima tako svojim ponašanjem. Ah, ništa čudno. No, sada se sve preokrenulo i moj svijet je u potpunosti uljepšalo jedno najslađe stvorenje koje je ikad ušlo u moj život. Moj dečko. Evo još malo pa će nam biti 4 mjeseca i osjećam se predivno. Prošli smo svašta. Imali smo jedan strašan mjesec pun problema, ali smo nakon svih tih problema izašli jači i zaljubljeniji nego prije. U životu nisam osjećao ovoliku ljubav i privrženost kao što osjećam prema njemu. Svaki dan mi započinje mišlju o njemu i završava također razmišljanjem o trenutku kada ću ga opet vidjeti. Definitivno ga smatram ljubavi mog života i budućim partnerom jer obojica već dulje vrijeme razmišljamo o tome. No, sve u svoje vrijeme. Govorim to prvenstveno iz razloga zato što smo se jako dobro upoznali. Obojica znamo sve naše mane i vrline i načine na koji razmišljamo i reagiramo u nekim situacijama. Sve to nas je učinilo povezanijim i još više zaljubljenijim. Ovo mi je prvi dečko za kojeg definitivno mogu reći da želim sa njim živjeti i ostarjeti. A i nadam se da će se to što prije obistiniti.
Što je još novo? Pa počeo sam polako raditi. Za sada nešto polako i sitno, ali od prvog mjeseca ću za stalno imati nešto sređeno i neku svoju plaćicu. Ali, bar si sad mogu priuštiti neke sitnice mjesečno koje prije od staraca nisam mogao tražiti svaki mjesec.
Treće, stigao nam je i taj famozni dvanaesti mjesec. I, naravno, skroz sam in the mood i stalno doma slušam božićne pjesme a i ta ljubav me još više drži 10 cm od zemlje. Osjećam se kao da lebdim i ne želim da taj osjećaj nikad ne prestane. Za sada nema ni razloga.
A vama kao i svake godine poklanjam svoju kompletnu kolekciju božićnih pjesama. Uživajte sa svojim dragim uz poznate melodije!


1. A*Teens - Happy New Year
2. Big Brother stanari (Sezona 4) - Ovaj Božić
3. Big Brother stanari - BB Bozicni song
4. Britney Spears - My Only Wish (This Year)
5. Christina Aguilera - These Are The Special Times
6. Faith Hill - Where Are You Christmas
7. Gia Farrell - Christmas Everyday
8. Hilary Duff - Last Christmas
9. Hilary Duff - Same Old Christmas
10. Hilary Duff - Santa Claus Lane
11. Kelly Clarkson - My Grown Up Christmas List
12. Mariah Carey - All I Want For Christmas (Is You)
13. Melanie Thornton - Wonderful Dream (Holidays Are Coming) a.k.a. Coca-Cola theme
14. Shakin' Stevens - Merry Christmas Everyone
15. Srebrna Krila - Bozic Dolazi
16. SSN Band - Happy Christmas (War Is Over)
17. The Polar Express - When Christmas Comes To Town
18. Wham - Last Christmas

Post je objavljen 07.12.2008. u 18:57 sati.