Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hphpp

Marketing

AKTIVNOSTI HP-HPP-a





Priopćenje Hrvatskih pravaša – Hrvatskog pravaškog pokreta28. studeni 2008


Prije nekoliko dana predsjednik Hrvatskih pravaša – Hrvatskog pravaškog pokreta Dražen Keleminec sastao se sa Branimirom Glavašem i prisustvovao suđenju na Županijskom sudu u Zagrebu. Dražen Keleminec je svojim prisustvom na suđenju dao podršku cijele stranke generalu Branimiru Glavašu u pobjedi protiv montiranog političkog procesa. Prilikom zajedničkog druženja Dražen Keleminec poklonio je svoju knjigu “ Politički slom Ante Đapića “ Branimiru Glavašu.

Pozivamo sve čitatelje naših stranica da mogu na hphpp@net.hr naručiti knjigu. Knjiga stoji 50,00 kuna plus poštarina.
Bog i Hrvati !
Za Dom Spremni !
Hrvatski pravaši – Hrvatski pravaški pokret


Prenosimo iz medija III28. studeni 2008
Večernji list, 27. 11. 2008.
Piše : ( D.S. )

Poniženje za sve hrvatske branitelje

Stuttgart - Na sastanku Hrvatskih pravaša - Hrvatskog pravaškog pokreta, koji je održan u srijedu u Stuttgartu osuđene su izjave predsjednika Stjepana Mesića kojima se ponižavaju hrvatski branitelji. U poslanom izvješću medijima koje je u ime HP-HPP-a potpisuje predsjednik Šime Tolić navodi se da bi predsjednik Mesić štedio na pokopima branitelja i u isto vrijeme uživao u skupim turističkim putovanjima diljem Europe i svijeta. Mesić za Hrvatsku traži novog gospodara u Bruxellesu, iako su Hrvati imali tragična iskustva s Bečom, Budimpeštom i Beogradom. EU je anacionalna, odrekla se svojih kršćanskih korjena i uvodi u Europu emigrante s drugih kontinenata.Takvu Hrvatsku ne želimo, kažu između ostalog u svom priopćenju pravaši iz Stuttgarta.


Prenosimo iz medija II28. studeni 2008
Slobodna Dalmacija, 27. 11. 2008.

Glavaš: "Đapić je bio nalogodavac slučaja kiosci"
Glavaš je jučer ustvrdio i da je Đapić dao poticaj bivšem direktoru osječkog GPP-a Darku Markoviću, koji je s još dvojicom osječkih poduzetnika završio u pritvoru zbog "afere kiosci".

- Ova trojica u zatvoru nisu ideolozi, oni nisu smislili pljačku 30 milijuna kuna. Postoje osnovane sumnje, ja to tvrdim, da im je poticaj za ovu kriminalnu radnju dao upravo Đapić i pozivam državne institucije da prošire istragu i na njega kao poticatelja toga kaznenog djela. Obaviješten sam da je Đapić neki dan u zatvoru posjetio Markovića pa pitam tko mu je dopustio da posjeti okrivljene u vrijeme istrage, kad je jasno da on u ovoj fazi postupka mora biti minimalno svjedok. Sud, DORH i zatvorski sustav su mu dopustili da bude u kontaktu s barem Markovićem, a to opravdano navodi na sumnju da ga politika štiti od kaznenog progona - rekao je Đapić.

Glasnogovornik županijskog DORH-a Zvonko Kuharić rekao nam je da ova institucija nikoga ne štiti te da se istrage otvaraju kad postoji osnovana sumnja da je netko počinio kazneno djelo, dok je istražni sudac Županijskog suda u Osijeku Miroslav Rožac, kojemu je dodijeljen ovaj slučaj, kazao da pritvorenika mogu posjećivati one osobe koje nisu na popisu svjedoka, niti je protiv njih pokrenut kazneni postupak. Đapić inače nije svjedok u ovom slučaju.

Dijelio knjigu Dražena Keleminca

Glavaš promovirao knjigu Dražena Keleminca "Politički slom Ante Đapića"
Glavaš je novinarima uoči "pressice" podijelio knjigu Dražena Keleminca, bivšeg HSP-ovca, koji je sabrao niz novinskih članaka o Đapiću i to ukoričio, a bila je to ujedno i prva promocija ove knjige.

- Riječ je o čovjeku kojega je 2006. godine u hotelu Royal pretukao Đapićev šofer. Ja mogu svjedočiti da Gavran (Đapićev vozač, op.a.) tada nije boravio na stadionu. Neka Keleminac traži obnovu postupka i ja ću svjedočiti – kazao je Glavaš na činjenicu da je Gavran u ovom postupku oslobođen, jer su mu alibi dali Đapić te izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić, koji su na sudu izjavili da je Gavran u vrijeme tučnjave bio na stadionu Gradski vrt, a ne u Royalu. Glavaš pak tvrdi drukčije.


Prenosimo iz medija I28. studeni 2008
www.javno.hr, 27. 11. 2008.

General optužen za ratni zločin Branimir Glavaš medijima je upriličio obraćanje na temu 'Istina o Đapićevim i Hedlovim čokoladicama' praćeno prigodnom scenografijom u vidu jumbo plakata na kojemu je Ante Đapić u košarkaškom dresu i s rukom podignutom na hitlerovski pozdrav.

- Nije istina da mi je ova spodoba donosila čokoladice dok sam bio u bolnici jer bi on te čokoladice pojeo do bolnice. On je moralna i politička nakaza koja laže otkako se pojavila na političkoj sceni, koristila naivnost birača 90-ih uvlačeći im se fašističkim pozdravom, a potom izvršila puč u vlastitoj stranci kako bi je preuzela. Nije istina ni da pišem knjigu o toj spodobi jer nemam vremena za gluposti i jer knjige zaslužuju samo veliki ljudi, a Đapić zaslužuje biti samo lik u nekom stripu tipa Wyar Erp ili Alan Ford. Knjigu koja govori sve o Đapiću napisao je Dražen Keleminec, član HSP-a, kojega je u listopadu 2006. godine pretukao Đapićev vozač, a zove se 'Politički slom Ante Đapića' - govorio je Glavaš na tiskovnoj konferenciji.

Na njoj je medijima podijelio po jedan primjerak spomenute knjige dodajući kako ih je dobio na dar od samog Keleminca.

- Kriv sam što sam doveo Đapića u Osijek i postavio ga na mjesto gradonačelnika. Svojim pokušajima pljačkanja države biračima je pokazao svoje namjere. Raskrinkali smo njegov pokušaj da preko izgradnje rukometne dvorane sjedne na državni proračun, a sada je raskrinkan i pokušaj pljačke 30 milijuna od direktora osječkog GPP-a Darka Markovića, Đapićeva poslušnika. Uvjeren sam da ga je na tu kriminalnu radnju potaknuo upravo Đapić pa pozivam istražne organe da prošire istragu i na Đapića, a pozivam i njega da odstupi s mjesta predsjednika Gradskog vijeća, te da ni ne pomišlja ponovo sjesti na mjesto gradonačelnika jer ćemo ga u tomu spriječiti upravo mi. Suradnju s HSP-om naš je HDSSB prekinuo zbog tog Đapićevog modela vlasti koji je reket, korupcija i kriminal - vikao je Glavaš s govornice.

Dodao je kako je Đapić posjetio direktora GPP-a u zatvoru, iako je slučaj još u fazi istrage i iako će Đapić vjerojatno biti jedan od svjedoka, pa mu posjete ne bi smjele biti dopuštene.
Poručujem Đapiću da Osijek neće biti Čaprazlije City! - zaključio je Glavaš.


Latinica???25. studeni 2008
Latinica: Terorizam i domoljublje - gdje su granice?
Latinica koja je prikazana na HTV-u 03.11.2008. godina pod naslovom „Terorizam i domoljublje – gdje su granice?“ imala je za cilj omalovažiti borbu hrvatskih domoljuba u borbi protiv komunističkog terora. Međutim polako emisija je išla u drugom smjeru te je potaknula na razmišljanje o podmuklosti tadašnjeg režima u SFRJ. Krenulo se sa herojem Zvonkom Bušićem koji je morao skrenuti pozornost svijeta na nesreću hrvatskog naroda kojeg je od 45-te gazila srpska čizma i hrvatski poltroni u službi komunističkog režima. Zamisao nije bila nikoga ubiti, to mora svima biti jasno, međutim nameće mi se jedna misao, a ta je da je UDBA organizirala podmetanje eksplozivne naprave od koje je poginuo nedužni policajac, kako bi se Bušića prikazalo kao teroristu, a ne kao borca za slobodu svog naroda. Mnoge smeta što je nakon odslužene kazne dočekan u zagrebačkoj zračnoj luci kao heroj, pogotovo one koji se ne mogu pomiriti s tim da mi napokon imamo svoju državu. U jedno dijelu emisije prikazani su materijali o „Bugojanskoj skupini“ koja je planirala upasti neprimijećeno u Jugoslaviju i organizirati ustanak hrvatskog naroda. Spominju se kolateralne žrtve koje su pri tom upadu nastale, međutim suđenje je bilo tipično „Jugoslavensko“. Svi oni koji su došli do suđenja su bili toliko obrađeni da su vjerojatno i sami mislili da govore istinu. Oni koji su odbili priznati navodne zločine bili su uvedeni kao poginuli u akciji, iako ima svjedoka koji su ih vidjeli kako ih odvode žive i zdrave u zatvor. Ivan Fumić koji kao najgorljiviji zagovaratelj komunističko – partizanske zločinačke organizacije koji se još nazivaju i antoifašisti, sudjelovao je u „obrađivanju“ takozvanih „Ustaša“. Danas on slobodno šeta Hrvatskom i pljuje po hrvatskim domoljubima. Perica je dobro zatražio od Latina da se snimi emisija o zločinima koje su počinili komunističko – partizanski zločinci za vrijeme svoje vladavine. „Zločin je zločin“, mislim da se svi slažemo, ali zašto zločini koji su počinjeni u ime bratstva i jedinstva i antifašizma nikad nisu procesuirani i zašto zločinci još žive slobodno u Hrvatskoj i uživaju boračke mirovine.


Predsjednik GO HP-HPP Sisak
Davor Vuić, dipl. ing. sig.


Novi ogranci25. studeni 2008
U KOPRIVNICI DVA NOVA OGRANKA HRVATSKIH PRAVAŠA - HRVATSKOG PRAVAŠKOG POKRETA


Dana 22. studenog 2008. u Draganovcu je osnovan ogranak Hrvatskih pravaša - Hrvatskog pravaškog pokreta. Na osnivanju ogranka nazočili su Franjo Pobi predsjednik Gradske organizacije Koprivnica, Matija Ganžulić predsjednik Kluba mladeži HP-HPP Koprivnica, Anto Šošić koordinator stranke i Dražen Keleminec predsjednik stranke. Za predsjednika ogranka HP-HPP Draganovac izabrana je Tamara Dvorski, tajnika Marina Pleše, a izvršni odbor u sastavu : Snježana Živko, Božidar Posavec, Tihomir Škofić, Tomislav Hemetek, Mihajlo Husnjak i Tomislav Kočmar.


Dana 23. studenog 2008. i u Starigradu je osnovan ogranak Hrvatskih pravaša - Hrvatskog pravaškog pokreta. Za predsjednika ogranka HP-HPP Starigrad izabran je Božidar Vratarić, tajnika Vaklentino Jug, a izvršni odbor u sastavu : Blaž Lončarek, Đurđa Horvat, Željko Marić, Ljubica Lončarek, Ivica Novogradec, Božica Marić i Martina Novak


Bog i Hrvati !
Za Dom Spremni !


Hrvatski pravaši - Hrvatski pravaški pokret
Gradska organizacija Koprivnica
predsjednik Franjo Pobi


NEDODIRLJIVI GRADONAČELNIK20. studeni 2008
Objavljeno na www.javno.hr

Sve prijave protiv Bandića završile u ladicama
Dosad je podnesena 251 kaznena prijava, ali nitko nije dočekao suđenje. Pravaški pokret stoga će okupiti sve da budu jači protiv Bandića.


Autor
Jelena Kovačević
TEKST
Objavljeno: 18.11.2008. u 22:38h

Prošlog je tjedna na Državnom odvjetništvu podnesena rekordna, 251. kaznena prijava protiv zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, a zbog zloupotrebe svog položaja i drugih kažnjivih kriminalnih djela. Posljednji u nizu to su učinili Hrvatski pravaši - Hrvatski pravaški pokret.
Međutim, i ta će prijava, kako se čini, završiti duboko u ladicama Mladena Bajića.
- Ostavili smo podatke u Državnom odvjetništvu i rečeno nam je da će nam se glavni državni odvjetnik javiti. No, prošlo je već nekoliko dana, a nitko nam se nije javio. Kada je Bandić u pitanju, ništa se ne rješava - rekao nam je predsjednik HP-HPP-a Dražen Keleminec, dok nam je glasnogovornica Državnog odvjetništva, Martina Mihrodin, kazala kako ne može potvrditi je li Mladen Bajić primio kaznenu prijavu ili nije.
Kriminal u Gradskoj upravi
Naime, Hrvatski pravaši - Hrvatski pravaški pokret prošloga su se četvrtka uputili u Državno odvjetništvo, gdje su urudžbirali i predali kaznenu prijavu protiv Milana Bandića zbog, kako su naglasili, organiziranog kriminala koji vlada zagrebačkim ulicama, a naročito posljednje afere s Tigrom, tvrtkom koja je gradila ZET-ovu limenu kućicu na Črnomercu te obnavljala paviljon u Parku Vladimira Nazora.


Kompletan članak pogledajte na linku


18. 11. 1991.- Sjećanje na patnje Vukovara18. studeni 2008


Brate, sestro što ti znači broj- osamnaesti studenog?
Dal' ti srce pokloni se, stegne
za sve duše ubijene?
Dal' ti oko suza kvasi
Za Vukovar razrušeni?
Dođi, priđi, pokloni se,
Na Ovčari pomoli se.


Brate, sestro, da li pamtiš broj
Osamnaesti studenog?
U koloni djecu, starce,
Razrušena srca i domove,
Razrušena sveta zdanja,
Srca, duše Vukovara.
Pamti, ne daj srcu zaborava.
Činili su što su htjeli
Te četničke strašne zvijeri,
Sve uz pomoć demokrata,
Promatrača i špijuna,
Velikih četničkih prijatelja,
Mrzitelja svega što je hrvatsko
Mrzitelja Kristovih vjernika.
Kriste mili ti sve znaš
naplati im sva zlodjela.

Brate, sestro,
Nek' te dušman ne slomi do kraja
Inat, ponos ne smije uzeti nikada.
Ljubav žarka i molitva sveta
Bit' će s nama sve do vijeka
Da pamtimo, da se poklonimo
Svim herojima, mučenicima palim
Za Hrvatsku što su život dali,
Kako, kako njima zahvaliti?

Brate, sestro,
Dođi živi iz ljubavi
Pokloni se napaćenom Vukovaru,
Izliječi mu boli, strašne rane,
Nek' se djeca čuju na sve strane.
Neka mole, neka pale svijeće,
za heroje mučenike svete
ljubav žarka i molitva sveta
neka živi do konca života.

Brate, sestro,
Pamti, pamti osamnaesti studenog
Mučenicima neizmjerno hvala,
Laka im gruda sveta Hrvatska
Hvala!

ANĐELKA DRNAS
MRAVINCE


Objavljeno na www.javno.hr14. studeni 2008
Objavljeno na www.javno.hr

ZBOG KRIMINALA U SDP-U
Podnesena kaznena prijava protiv Bandića!
Kada se zbroje posljednje tri godine, Milan Bandić dao je i namjestio svojem kumu Milanu Penavi poslova za 75 milijuna kuna, tvrdi HP-HPP.










Autor
Jelena Kovačević
Fotograf
Bruno Pavuša
TEKST
Objavljeno: 13.11.2008. u 21:36h

- Državnom odvjetništvu predali smo kaznenu prijavu protiv zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. To je sada već 251. kaznena prijava protiv njega i do sada nijedna nije riješena. Pošto je on nas prijavio, sada smo mi njega. Kao što on uvijek poziva pravne države institucije, sada mi tražimo da reagiraju - izjavio je za portal slike/Javno predsjednik Hrvatskih pravaša - Hrvatskog pravaškog pokreta, Dražen Keleminec.





Naime, potaknuti organiziranim kriminalnom koji vlada zagrebačkim ulicama, a naročito posljednjom aferom sa ZET-ovom limenom kućicom na Črnomercu, HP-HPP uputio se u Državno odvjetništvo gdje je podnio kaznenu prijavu protiv zagrebačkog gradonačelnika.
- Gospodina Bajića nije bilo, kao ni njegova zamjenika. Mi smo urudžbirali kaznenu prijavu te dobili potvrdu da smo je predali. Tajnica glavnog državnog odvjetnika rekla nam je da ostavimo poruku s kontakt brojem i da će nam se gospodin Bajić javiti - rekao nam je Keleminec, dodajući kako je jedan od razloga za kaznenu prijavu i nepovjerenje u gradsku reviziju, koja ne može sama sebe revizirati.
Gradska uprava dvaput pogodovala tvrtki Tigri






Podsjetimo, Gradska je uprava u dva navrata, kako tvrde mediji, pogodovala tvrtki Tigri. Prvi slučaj vezan je za ZET-ovu limenu kućicu na Črnomercu za koju je Grad izdvojio otprilike tri milijuna kuna, a otkriveno je da se procijenjena vrijednost Arhitektonskog fakulteta i Gradskog ureda za prostorno uređenje, za kućicu, ne podudaraju. Jelavićev ured, naime, ocijenio je da će izgradnja kioska stajati 6500 eura po kvadratu. Ta je svota za pet tisuća eura veća od procjene Arhitektonskog fakulteta.
Drugi slučaj, pak, vezan je za obnovu drvene konstrukcije paviljona u Parku Vladimira Nazora. I taj je posao dobila Tigra, prilikom čega je zaradila ''skromnih'' milijun i pol kuna, a posao dodijelila tvrtki Vigrafu.
Zbog nepotrebnog bacanja novca iz gradske blagajne HP-HPP poslao je zagrebačkom gradonačelniku paket sa svinjskom kosti i porukom ''Ak vam nije dost', evo vam jedna kost''. Međutim, slučaj je za njih kulminirao kada je Bandić demantirao da je primio ''poklon'', koji mu je poslan 31. listopada ove godine. Paket, navodno, nikada nije stigao do Gradskog poglavarstva, ali je zato u prostorije Hrvatskih pravaša stigla policija. Kako nam je tada ustvrdio Keleminec, krim-inspektori potvrdili su kako je zagrebački gradonačelnik prijavio Hrvatske pravaše, poslavši im policiju, ali je to zanijekao pred medijima.
Članovi HP-HPP-a: Nastavit ćemo vršiti pritisak
- Milan Bandić laže! Krim-inspektor Antun Čavrić i njegov kolega iz Prve policijske postaje imali su dopis koji smo mi poslali Milanu Bandiću u paketu. Taj dopis imamo jedino mi i Bandić. Policija nam je rekla da je došla anonimna prijava. Kako anonimna kada smo paket poslali Milanu Bandiću? - rekao nam je Keleminec.


No, predsjednik Hrvatskih pravaša - Hrvatskog pravaškog pokreta i ostali članovi nisu stali samo na tome. Odlučili su vršiti pritisak dokle god istina ne izađe na vidjelo.
- Hrvatski pravaši - Hrvatski pravaški pokret tvrdi da je Milan Bandić dodijelio posao tvrtki Tigri, koja nema licencu za obavljanje tesarskih radova. Već nekoliko dana slušamo hrvatsku vlast da kreće u obračun s organiziranim kriminalom. Iz ove se kaznene prijave vidi da su politika i organizirani kriminal povezani. Osumnjičeni Milan Bandić stalno se poziva na slogan 'Pravna država neka radi svoj posao'. Iz navedenoga proizlazi osnovana sumnja da je Milan Bandić ostvario sva bitna obilježja kaznenog djela zlouporabe položaja i ovlasti. Milan Bandić omogućio je vlasniku tvrtke Tigre ogromnu zaradu na štetu građana grada Zagreba. Kada se zbroje posljednje tri godine, Milan Bandić dao je i namjestio svojem kumu Milanu Penavi poslova za 75 milijuna kuna - piše u kaznenoj prijavi protiv zagrebačkog gradonačelnika.
Hrvatski pravaši: Milan Bandić laže, dobio je kost


Kaznena prijava13. studeni 2008
Dana 13. studenog 2008. godine Hrvatski pravaši - Hrvatski pravaški pokret predao je KAZNENU PRIJAVU glavnom državnom odvjetniku Mladenu Bajiću, protiv Milana Bandića, gradonačelnika Grada Zagreba.

HRVATSKI PRAVAŠI - HRVATSKI PRAVAŠKI POKRET
ZAGREB, ILICA 31

PODNOSI

KAZNENU PRIJAVU
DRŽAVNOM ODVJETNIŠTVU RH
n/r Mladena Bajića, glavnog državnog odvjetnika

MILANA BANDIĆA, gradonačelnika Grada Zagreba
Trg Stjepana Radića 1 / lll
Zagreb

- U Jutarnjem listu 29. listopada 2008. str. 24 objavljen je članak " Grad htio platiti kvadrat još više ". U članku je posebno istaknuto da je riječ o stakleno - aluminijskom objektu za odmor radnika ZET-a na Črnomercu. radove je izvodila tvrtka Tigar, vlasnika Milana Penave čija je obitelj u kumstvenim vezama s Milanom Bandićem. Otkriveno je da je gradnja kvadrata tog kioska plaćena 5009 eura. Ukupno je plaćeno tri milijuna kuna. Arhitektonski fakultet ocijenio je da će izgradnja kioska stajati 1200 eura po četvornom metru ali je ta procjena zanemarena, a Gradski ured za izgradnju čak 6500 eura. U Jutarnjem listu 10. studenog 2008. godine str. 4 objavljen je članak " Tigri za okoliš 340.000 kuna". U članku je istaknuto da je realna cijena 55.000 kuna, a odnosi se na okoliš oko ZET-ove kućice na Črnomercu. Grad je trebao dati dokaznice s točnim mjerama za radove, ali nije to učinio.

U Jutarnjem listu 07. studenog 2008. str. 4 objavljen je članak " UNOSAN BIZNIS ZA TIGRU ".
Naplatili 2 milijuna kuna za posao od 630. 000 kuna.

Grad Zagreb platio je 2,093 milijuna kuna, odnosno 4152 eura po četvornom metru, bez PDV-a, za obnovu drvene konstrukcije paviljona u Parku Vladimira Nazora. Riječ je o oktogonu veličine 70-ak
četvornih metra koji čine ograda, osam stupova visokih devet metara i drvena krovna konstrukcija. I taj posao dobila je Tigra. Međutim, Tigra nije obnovila paviljon, već je posao obavila tvrtka Vigraf, koja je svoj rad naplatila Tigri 630 tisuća kuna. Iz toga proizlazi da je Tigra osvojivši natječaj, zaradila kompletnu razliku u cijeni od 1, 463 milijuna kuna !

Hrvatski pravaši- Hrvatski pravaški pokret tvrdi da je Milan Bandić dodijelio posao tvrtki Tigar, koja nema licencu za obavljanje tesarskih radova.

Već nekoliko dana slušamo Hrvatsku vlast da kreće u obračun sa organiziranim kriminalom. Iz ove kaznene prijave i ova dva slučaja se vidi da je politika i organizirani kriminal povezan. Osumnjičeni Milan Bandić se stalno poziva "Pravna država neka radi svoj posao ". Iz navedenog proizlazi osnovana sumnja da je Milan Bandić ostvario sva bitna obilježja kaznenog djela zlouporabe položaja i ovlasti. Milan Bandić je omogućio vlasniku tvrtke Tigra, ogromnu zaradu na štetu građana Grada Zagreba. Kad se zbroje posljednje tri godine Milan Bandić je dao i namjestio svom kumu Milanu Penavi poslove za 75 milijuna kuna.

Obzirom da se treba i mora vjerovati ovim podacima, čvrsto vjerujemo da ćete odmah istražiti i pokrenuti kazneni progon protiv osumnjičenika.

Upoznati smo, da je do sada protiv Milana Bandića podnijeto 250. kaznenih prijava, a da ni jedna do sada nije riješena. Ovo je 251.kaznena prijava, pa vjerujemo da će ova biti pokrenuta i riješena. Ako ova kaznena prijava neće biti pokrenuta to će biti propast pravne države i pobjeda organiziranog kriminala.

Bog i Hrvati !

Zagreb, 13. 11. 2008.

Hrvatski pravaši - Hrvatski pravaški pokret
predsjednik, Dražen Keleminec


SREDSTVIMA PRIOPĆAVANJA11. studeni 2008
Obavještavamo medije da je danas policija iz 1. policijske postaje Zagreb, posjetila prostorije Hrvatskih pravaša - Hrvatskog pravaškog pokreta i obavila informativni razgovor sa predsjednikom stranke Draženom Kelemincem. Policija je došla temeljem prijave gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića. Informativni razgovor obavljen je zbog KOSTI koju su Milanu Bandiću poslali Hrvatski pravaši - Hrvatski pravaški pokret. Kost mu je poslana zbog ZET-ovog kioska i legalne pljačke građana Zagreba uz poruku " AK VAM NIJE DOST EVO VAM JEDNA KOST ". Dražen Keleminec potvrdio je policiji da mu je poslan paket i u paketu kost. Na pitanje gdje smo kupili kost odgovoreno im je u mesnici. Informativni razgovor sa policijom je bio korektan. Hrvatski pravaši - Hrvatski pravaški pokret pita policiju tko je Milan Bandić da na njegov zahtjev dolaze zbog jedne kosti. Pitamo Policiju, Uskok i Državno odvjetništvo zašto niste u Gradskom poglavarstvu i riješavate pljačku Milana Bandića koja se već 10 dana povlači po svim medijima. Zašto se štiti Milan Bandić ? Na ovom primjeru vidi se da je organizirani kriminal u svim porama visoke politike. Hrvatski narod se pljačka i iz redova SDP-a koji za sebe kažu da su pošteni ( sumljamo ) ! Pitamo Zorana Milanovića zašto šuti i odobrava organizirani kriminal u Gradu Zagrebu gdje je njegova stranka na vlasti. Poručujemo Milanu Bandiću da nas tuži pošto nam šalje policiju, a možemo očekivati od njega drugi put i plaćene batinaše kao u slučaju Rađenovića i Miljuša. Milane Bandiću batinaše smo mi prošli prije njih pa smo spremni !

Bog i Hrvati !

predsjednik HP-HPP-a
Dražen Keleminec


KVISLINGI VLADAJU HRVATSKOM11. studeni 2008
Dana 08. studenog 2008. godine u dvorani stranke u Zagrebu održana je javna tribina pod nazivom " TKO BRANI ZA DOM SPREMNI ". Na javnoj tribini govorili su : prof. dr. sc. Nedeljko Kujundžić, Nikola Lukić, Ivan Kovač - Uik i Dražen Keleminec predsjednik Hrvatskih pravaša - Hrvatskog pravaškog pokreta.

Ivan Kovač - Uik je rekao da je "Za Dom Spremni" najljepši pozdrav na svijetu i tko brani taj pozdrav nije za Hrvatsku. U emigraciji proveo sam 30 godina i došao sam 1991. godine u Hrvatsku poginuti za nju. Mi vani živjeli smo za Hrvatsku , a ovi na vlasti žive od Hrvatske. Ti koji žive od Hrvatske i koji zabranjuju naš pozdrav "Za Dom Spremni" opljačkali su Hrvatsku preko noći. Prof. dr. sc. Nedeljko Kujundžić je rekao da su danas na vlasti Pupovci i Stanimirovići zajedno sa HDZ-om , a Hrvati izbjeglice i da nemaju od čega živjeti. Imamo danas u Hrvatskoj i antihrvate poput Vesne i Zorana Pusića,Slavka Goštajna, Zorana Milanovića, Đurđa Adlešić i to je ta komunistička snaga koja želi zabraniti naš pozdrav " Za Dom Spremni ".Oni danas rade na porobljavanju Hrvatske od strane masonske Europske unije. Poručujem im da nas neće pobjediti. Ja sam ponosan Ustaša rekao je Nikola Lukić. Kome smeta pozdrav " Za Dom Spremni " tome smeta i Hrvatska država.Neprijatelji Hrvatske govore da je najveća pogreška Poglavnika što je stvorio Nezavisnu Državu Hrvatsku , a ja im poručujem da su oni izdajice u službi Srba i masona iz Europske unije.Nema sela u Hrvatskoj, gdje nema masovnih grobnica, a koje su počinili partizani i četnici i to od 1945. godine.Mi domoljubi nastavljamo borbu za svoju Hrvatsku i nikad nećemo prihvatiti zabranu našeg pozdrava " Za Dom Spremni ".Dražen Keleminec je rekao da "KVISLINGI VLADAJU HRVATSKOM ". Na čelu tih kvislinga je Stjepan Mesić koji danas po Hrvatskoj održava svoje skupove pod jugoslavenskom zastavom i petokrakom zvijezdom. Protiv te zvijezde petokrake borili smo se 1991. godine, pobjedili i stvorili Hrvatsku. Tada su kvislingi bili skriveni u podrumima, a mi smo na ratišta išli sa pjesmom Jure i Bobana. Sada ti kvislingi promiću velikosrpsku i jugokomunističku propagandu da se Hrvatska 1991. godine stvorila na antifašističkoj borbi.U svojim rukama drže medije i vlast pa mogu lagati. Ti kvislingi sada traže zabranu pozdrava "Za Dom Spremni". Poručujem im da će ponovno doći 1991. jer su rasprodali i opljačkali Hrvatsku za interese Europske unije.


Post je objavljen 04.12.2008. u 19:03 sati.