Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/poliperspektiva

Marketing

Priča o četiri mala bića

Potaknuta izvanrednim dječjim radovima, palo mi na pamet neki dan, kako bi bilo lijepo da vam kažem koju riječ o četiri mala bića s kojima se jednom tjedno družim, u jednoj igraoni iza sedam gora, iza sedam mora, i gdje nije živjela jedna aždaja.
Erin, Gaja, Diminik i Lucija - fakat su mi prirasli srcu i moram priznati da je s njima baš lijepo raditi i da sam imala sreće. Zadnji put smo učili o tome kako nastaju snijeg i pahulje, pa smo gledali slike raznih pahuljica i tako to. Djeca su napravila super stvari a da se uopće nisam morala truditi - prvo smo crtali pahuljice, snjegoviće, boriće i ostalu ekipu na okrugle papiriće pa smo ukrasili prostoriju. Našao se tu i jedan medo sa kapom i čarapama, na moju šašavu sugestiju, što je Erin objeručke prihvatila.
Inače da vas upoznam - Erin je curica, koju sam počela zvati zvrk, jer je iznimno živa, a druga njena vrlina je da može jesti ko slon a da se to na njoj uopće ne vidi!! Kad Erin dođe u igraonu prvo je potrebno provjeriti stanje sa hranom inače će biti problema. S druge strane, ona vam je jedno vrlo osjećajno biće i jedno veliko srce. Mala Gaja, ili mala gospođica, prilično je uglađeno bićence, ona je baš onako svoja i djeca je prilično slušaju, ide na balet i ima svoje žute minute kad je skroz opićena. Nešto kao da furija proleti kroz nju. Lucija je posve drugačija. Ja im uvjek govorim da moraju biti svoji i drugačiji, i jedino što ne toleriram to je precrtavanje crteža!! Luce, je vrlo draga i otvorena curica, nimalo izgubljena, drži do sebe i svojih stajališta. Bravo Luce! ( ne bi bila zadovoljna s mojim Luce jer je rekla da se ona zove Lucija i samo ju doma mogu zvati nadincima ), šta sam vam rekla - nimalo izgubljena! Eee Dominik je svoja priča. Sav je okruglast, čvrst i nabijen. Ima milo lice i kad se od srca smije jako je smješan i simpatičan taj njegov smijeh. Uvjek govori kako on to sve zna, ali se često zapetlja u radu, pa me zove da mu malo pomognem jer je on već umoran. Ima visok prag tolerancije, u što sam se uvjerila kroz njegov odnos sa Erin koja ga zna cjelog izbezumiti.
Eto to su vam moja četiri genijalca, i tako mi je žao što vam ne mogu prikazati snjegoviće i bijele pahulje na crnom papiru koje su zadnji put napravili, a sve zato jer mi je crknuo digitalni aparat!!!!

Evo stavit ću par prijašnjih crteža, samo da steknete dojam!
Inače to su vam klinci od 6 do 7 godina, tako da znate....


ERIN, mislaim da je ovo neka hobotnica ali nemojte me uzeti za riječ! Ovo je crtež još od prije par mjeseci pa se ne sjećam

Photobucket

GAJA, Gajin dvorac.....

Photobucket

LUCIJA, ovaj crtež sam baš nedavno dobila za poklon. Mislim da je sve jasno, ali je zanimljivo da je scena uhvaćena dok snjegović još nije gotov, pa je prikazala sebe i brata kako ga dovšavaju

Photobucket


DOMINIK, i ovaj sam crtež dobila na poklon, ima tu svačega, pa tako sa naše lijeve strane vidimo pusti otok sa blagom, a sa desne su da citiram "neke kosti"

Photobucket

Post je objavljen 03.12.2008. u 11:40 sati.