Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/alanbstard

Marketing

a jel baš moram imati naslov?

ustajanje oko 8, tuširanje, doručak, šetnja s psom i nakon toga učenje u nsb za državni ispit. navečer pivo, a najčešće bi to značilo da sam dolazio doma oko 11. i tako dva mjeseca. učenje mi zapravo uopće nije teško padalo, neke stvari sam u međuvremenu vidio u praksi pa mi je bilo zanimljivo to malo detaljnije proučiti. uglavnom, dva ili tri sata učenja pa kava s ekipom pa opet učenje pa ručak pa učenje pa ... , ma shvatili ste. i sve je bilo dobro do otprilike tjedan dana prije ispita. onda su počeli napadi panike koji su se izmjenjivali s nekim čudnim stanjem kad ti je sve svejedno. zadnja dva dana više se uopće nisam mogao živcirati.

na kraju došao je i taj dan. sat vremena prije ispita stanje je bilo prilično ozbiljno. i ovaj put sam došao do zaključka da je život piece of shit, when you look at it. čemu svo to zaj... s faksom, stažom, državnim, specijalizacijom i svime ostalime kad su mi šanse da završim jednog dana na sudu ili čak u zatvoru sasvim solidne? osam ispitivača u pet sati. nakon prvog nestalo je panike, a nakon zadnjeg nisam nikako mogao shvatiti da sam položio državni.

a sada sam nezaposlen i tražim posao. nekako mi je neobično kad se ujutro probudim i ne moram učiti ili ići na posao. nisam navikao biti bez obveza. čudan je to osjećaj. jako čudan.

Post je objavljen 03.12.2008. u 22:49 sati.