Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/diavola

Marketing

Keyser(itza) Söze

Kazjerica je jedan jako simpatičan dio (Novog) Zagreba. Kao veliki kirbaj, što bi rekli kod nas u Slavoniji. Nema čega nema. Evo par detalja koji me uvijek razvesele kad prolazim Kajzericom.

Pazite ulaz u kineski restoran. Obratite pažnju na rezinu betoniranosti i pristup lokalu od strane pješaka i automobila.

Photobucket


Zbog uključenosti zagrebačkog Hipodroma u kompleks naselja Kajzerica ovakvi su prizori česti.

Photobucket
Ovo mora da su postavili neki veseljaci! Pet za hrabrost!! Fenomenalno!

Photobucket
Tko je dizajnirao i, još važnije, tko je naručio ove lutke!? Photobucket

Photobucket


Pogledajte te glave, kao Vlatka Lolipop Pokos. Da fora bude veća, pripremila sam i jedan close-up ove fotke, međutim, fotku je zamračio Photobucket uz kometar da "This image violated our terms of use". Potpuno mi je jasno zašto.


A pogledajte ovaj kopiket!

Photobucket

Na šta vas podsjeća?

Najveća mi je fora detalj Radoš GRUPA!

Photobucket

Ne, opće nisu marnuli ičiji identitet, a ne...
Ovakvih mrcina naći ćete na pola Kajzerice.

Photobucket

Brko, Brko...
Konačno, evo posljednje fotke ili, bolje rečeno, fotki! Radi se o dobropoznatoj kući u blizini pješačkog mosta. Naime, ljetos prolazim tamo i skužim prekrasan grafit:

Photobucket
(IZVORNA FOTKA)

Tko ne bi volio da mu se ime nađe na ovakvom jednom grafitu? cerekNakon ohohoho vremena prolazim i detektiram da je grafit zaživio i da mu je autor dodao novu romantičnu notu. Ne samo da voli Andreju, nego želi da se Andreja uda za njega. Andrea, udaj se za mene! Nažalost, bila sam prelijena mrcina da bih to fotkala i sad mi je žao. Zašto? Zato što je grafit zaživio i po treći put. No, kako bi vam pokazala da je prosidba fakat bila napisana, rekonstruirala sam dio te druge faze grafita brišući detalje iz treće faze.

Photobucket
(OBRAĐENA FOTKA)

Dakle, ispod "Andrea, jebeš svemir, volim te" dopisano je "Andrea, udaj se za mene".


Konačno, prolazim ja neki dan opet tim firtlom, kad onoooo...

Photobucket
(IZVORNA FOTKA)"Andrea, jebeš svemir NE VOLIM TE VIŠE!!". Kako?! Zašto?! Photobucket

Andrea, što se dogodilo? Da čujemo i drugu stranu! Photobucket


Jel zna netko priču o Andrei s Kajzerice? Bio je još jedan manji grafit o Andrei u unutrašnjosti Kajzerice, ali ništa posebno... tražim nekog tko zna nekog tko je čuo za Andreu, svemir, udaju, raskid zaruka, ljubav, Kajzericu...P.S. Stavit ću ovo pod Putopisi/Seks-Ljubav/Fotografija. Jedva sam se odlučila. Tko zna, možda sam i pogriješila, hehe...
Post je objavljen 02.12.2008. u 15:46 sati.