Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vezenje

Marketing

2. samostalna izložba

Dakle prošla je izložba. Dolazim pomalo k sebi. Najgora stvar koja mi se mogla dogoditi je da sam tjedan dana prije izložbe dobila virozu. Nisam imala vremena odležati, pa me još malo drži. Ali sve u svemu vrlo sam sretna i zadovoljna. Zahvaljujem svim svojim šveljam na pomoći i trudu. Cure su puno radile, da bi sve ispalo kako treba. Neću vam opisivati atmosferu u ova dva dana, jer se to ni nemože opisati. To se samo može doživjeti.
Subota je osvanula tmurna i hladna. U 9 je poćela izložba. Došla sam točno navrijeme s Ružmarinkom i počeli su se nizati događaji jedni za drugim.
Vrlo brzo su stigli prvi posjetitelji. U 10 sati su nam došli naši gosti iz Koprivnice, udruga "Stari zanati". Drago mi je što sam ih i ja upoznala, jer zbilja im se divim. Njihovom znanju i trudu da održe te već zaboravljene zanate. U 12 sati su nam stigla reportažna kola radia Sljeme, našeg imenjaka i išli smo s najsvom izložbe izravno u eter. Pozvali smo sve sugrađane da dođu vidjeti što mi radimo. U 16 sati je bilo svečano otvorenje uz malu zakusku. Došlo je jako puno ljudi, tako da smo svi jedva stali u sali. Ljudi su dolazili u velikom broju, što nas je posebno razveselilo.
Neželim vam više opisivati događaj, samo još želim istaknuti, da su nam sve sekcije društva dale podršku i svi su došli vidjeti naše radove. Ženski zbor je uz pratnju tamburaša imao svoj prvi nastup, tako da je to bio posebno svečani trenutak. Kasnije je stigao i muški zbor, pa smo svi zajedno zapjevali i veselili se.

Božićni kinć kakav je nekad bil na stropovima

Višnjine slike

adventski vjenčići


dio postavke

zavjese su cure šivale i heklale

novi vuničasti rubec

posudila sam za izložbu nošnja koju sam radila


Katičini radovi

moji radovi

Sekina zapoćeta nošnja i moja srca

"konzultacije" a tu je i Lorna

Sekine kreacije na torbama

dečki su nas uvjeravali da se i mi možemo voziti, ali nisam baš vjerovala

naš vezeni znak


radni stol našeg opanjčara Rudeka

Ružmarinkin lajbek i ostali radovi


Image Hosted by ImageShack.us
moj šestinski lajbek i nova rubača koju sam započela

moje male švelje

Moglo bi se staviti još puno toga, ali ovo je za sad dosta.

Post je objavljen 02.12.2008. u 11:29 sati.