Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jasnabudisin

Marketing

Ljudi moji je li to moguće??!!!???

Zamislite, jutros odem pogledati poštu i naravno, kao i obično zateknem hrpu reklamnih letaka koje prolistam i odmah bacim. Danas sam se u katalogu Namještaja Mima u kojem prezentira akciju prodaje namještaja za prosinac 2008. neugodno iznenadila kada sam otkrila sofu koja ima dekorativne jastuke kao što sam ih ja dala napraviti kada sam uređivala dnevnu sobu.
I nebi to bilo ništa čudno da sam ja kupila neku konfekcijsku robu. No, ja sam kupila narančastu kožnu kutnu garnituru i uz nju dobila ružne jastuke. Odlučila sam izraditi nove prema svojoj zamisli. Dakle, otišla sam u trgovinu, izabrala dekor koji se koristi za teške zavjese, koji nije jeftin niti lako dostupan i od njega sam dala izraditi dekorativne jastuke te sam dokupila još dekora za dekorativne panoe ne koje sam priklamala materijal. To sve je bilo gotovo za Božić 2007. godine. Nedavno sam objavila post sa fotografijama moje kuće u kojoj je između ostalog bila moja dnevna soba i dekori za koje sam držala da su unikatni.
Oni su lijepo prekopirali moju ideju za kombinaciju jastuka na kaučima koji imaju narančastu boju. Pronašli su sličan materijal, naravno, jer nisu mogli znati gdje sam nabavila orginalni, jer su to stilizirani listovi, pa su i oni našli materijal bež podloge sa nezgrapnim listovima, al sve u svemu osvježili su sofu mojom idejom.
Trebala sam zaštititi svoju ideju, jer eto našao se netko od dizajnera sofa koji mi je očito ukrao ideju sa neta, komercijalizirao je i još je sigurno i naplatio.

Evo vam slika pa prosudite i sami:

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

za uvećanje klikni na sliku, a za one koji nemaju strpljenja evo uporedbe....

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us





Post je objavljen 04.12.2008. u 21:40 sati.