Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lajavakuja

Marketing

PRIJEDLOG

Predlažem da se postojeća Udruga Gepek preimenuje u Udrugu Beštek. Znam, znam, to je zahebaniji proces nego kad smo osnivale udrugu, al slučaj je nametnul situaciju pa molim da se prijedlog da na razmatranje. Isto tako, molim da se unutar Udruge osnuju sekcije, te u tom smislu predlažem i ime "Zubotrebec" i " Zgužvana žuta salveta".
Kaj se tiče subote koja je već davno prošla, sve mi je nekak u magli. Al ja se ne sramim to priznati dok moje sestrice izmišljaju kak ne bi trebale priznati da se ama baš ničeg ne sećaju. Ta krunska razlika magle i totalnog izopćenja svijesti, uzrokovane miksom raznolikih alkoholnih para upražnjavanih valjda tijekom cijele subote odjutra do neposredno pred sastanak, donosi mi bliceve Fulvusice koja mi je popalila (opet) rođendanski dar kojeg koristim za transport velikih kutija do pošte. Znam Fulvus da ti se lijepo u tome voziti po parkingu. Ne zamjeram tebi, ti si naprosto bila izvan sebe pak ne mogu kriviti tebe, ali Levantica koja te gurala okolo naokolo i oponašala Frenkija Sinatru pjevajući majvej na koncu prosinca i Lornica koja je plesala za vama kazačok po parkingu v šestinskoj narodnoj nošnji...Povuci Potegni ne zamjeram. Ona je još mlada i to kaj se uvek nalije već prije sastanka ni joj za zameriti. Ona je barem celo vreme spavala i nije dirala moj rođendanski dar. Ovo sam tak ukratko i kroz maglu, al sasvim jasno da celi taj prizor organizam nove sestre koja nije odavde ni mogel podneti i kaj je zmislila nekaj tak maštovito da brzo zmagli od nas. Naime, Nisam ja odavde rekla je kak je doma ostavila upaljenu peglu i kak mora gibat i da bu došla idući put, a taj štos je star ko i vuglen koji sam si maloprije zgrijala i metla u današnje novine da si pak zgrijem noge.
Nadam se da bu im se sutra pomalo razbistrilo s obziroma da je to četvrti dan od onog dana i da će sestre moći prionuti razmatranju mog prijedloga.
Srdačno vaša voljena!

Post je objavljen 01.12.2008. u 23:44 sati.