Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/risko

Marketing

Nema više utakmica...

Moram napisati svoje dojmove iz Perkovaca u subotu. Neke posebne kvalitete nije bilo. Dvije nabrijane snagom ekipe koje nisu mogle do gola ni na jednoj strani. Možda zato što nema pravog “laganog” igrača za čime nacionalna liga vapi godinama. Igra se može opisat na ovaj način otprilike: “primi, dodaj, ako čega obrij ga”. Obrane nisu griješile i rezultat 0:0. Da su bar neki slični Prosinečkom, Modriću, Bobanu, Asanoviću, ali nema… Stoperi su danas glavne face, a golovi se dobivaju iz grešaka. Možda je inspiracija igrača splasnila s obzirom da su zadnja kola i kraj prvenstva. Odemo u Oprisavce na županijski derbi: MV Croatia – Zadrugar i opet ništa. MV riješio sve u prvih 15 minuta, a do kraja uspavanka. A razlika je ogromna. Zadrugaru se smiješi Prva županijska, a ni tamo neće proć baš najbolje. Moram priznat, puno sam očekivo od obadvije utakmice, al tresla se brda... Čak su mi svinjokolje bile zanimljivije. Kad se sve sabere i oduzme, izgledalo bi ovako:
Definitivno najbolji: Slavonac CO
Najviše zabili: Mladost Bicko Selo (56)
Najmanje primili: Slavonac CO (9)
Najviše pobjeda: Slobodnica (14)
Najveća serija bez primljenog gola: MV Croatia (950minuta)
Jesenski prvaci: Slavonac CO, MV Croatia, Slobodnica, Sloga Gromačnik, Graničar Slavonski Šamac, Mladost Banovci i Slavonac Bukovlje.
Najljepši dresovi: Zadrugar (žuti adidas)
Evo nadam se da će na proljeće svima biti bolje. Da će ovi što imaju para manje suce plaćat, a ovi što nemaju da će izgurat nekako. Da se puno pečenki pojede i piva popije. Neznam samo kako se piše, “jesenski prvaci” ili “jesenjski prvaci”…mah


Post je objavljen 01.12.2008. u 14:44 sati.