Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sinnerboy

Marketing

tjedna slija etc.

...ne pisah dugo. kombinacija prezaposlenosti i blage depre. no da ne duljimo...

TjednaSlija

Photobucket


ShitOfTheWeek - Facebook vs. Vlast

Photobucket

tu se ne zna tko je blesaviji.
omlađi SDP-ovac koji je pokrenuo cijelu grupu (iako je da je malo mućnio glavom možda shvatio da tih par tisuća ljudi koji su se pridružili su kap u moru glasova. Glasačko tijelo HDZ-a niti ne zna što je taj "intrnet" i "kakve su to gluposti" već svaki put kod bilo kojih izbora samo ispužu ispred televizora, obuku odijelo "za ić k misi nediljom" i slijepo zaokruže "adeze") ili policija koja se uspjenila i ponovo uvela verbalni delikt.

a u isto vrijeme žmiri se na raznorazne druge pizdarije, tipa vikend ustaše koji se hladno slikaju na obilježavanju raznoraznih obljetnica, razne pamflete koji se pojavljuju na internetu (ja redovno dobijam mailove od nekog bolesnika koji bi valjda bio najsretniji da živi 1943. u NDH i u kojima se vrijeđaju svi živi i mrtvi, od vrha vlasti pa naniže...iskopat ću jedan mail pa ga prezentirati), forume posvećene veličanju fašizma i nacizma, maturante koji se slikaju ispod svastike (jeste dragi idioti, u našim krajevima je jako izraženo štovanje drevnih indijskih simbola. što je valjda povezano uz vjekovne hrvatske težnje da se postane indijska provincija i da se prebaci na štovanje hinduizma) uspjenjene maloljete maloumnike kojima je samoglasnik svetinja, iako niti ne znaju što to znači...

ja sam za to da se ukine Facebook u Rvata. time bi se riješio jedan od očigledno većih problema u Hrvatskoj, ne bi se više mogli organizirati prosvjedi i ovakve grupe.

mada mi je žao vlasti koja se osjeća ugrožena Facebookom.





Ovaj tjedan se čita - "Liseyina priča" Stevena Kinga

- više manje standardni King, ponovo se pominje Main, ponovo krvi i jeze do koljena, ponovo zabrije na liriku pa te oplete brutalnim nasiljem...


a sa navedenim djelom se savršeno sljubljuje Ovotjedna slušidba - Opeth - "Watershed" - zadnji album ludih Šveda, koji kao i svaki put u album natrpaju svega i svačega, pa tako na ovom imaju prekrasne akustične minijature (pjesma s kojom se otvara album "Coil" je upravo to - duet sa gostovanjem prekrasnog ženskog vokala za koji bi recimo HIM dali komplet lijevih jaja samo da je znaju napisati), pa jedno deset minuta čistokrvne death metal krljačine sa growlom, pa pjesmu koja je kombinacija svega navedenog plus 70 - ies klavijature i solo dionice na akustari sa natruhama flamenca...i sve to zvuči savršeno. no da ne kenjam - spot za "Porcelain heart"



a za detaljnije upoznavanje OPETH.COM



P.S. tek sa ugledah datum posta - jebate led još malo kraj godine. nije ni čudo što sam u depri.










Post je objavljen 01.12.2008. u 10:52 sati.