,misterijumumi.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/misterijumumi

Marketing

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


2.4 2006. godine, tvornica za reciklažu, preradu i krpljenje rabljenih prezervativa «Nabijem nakurac d.d.» iz Prpić-Gomore iznenada je zbog sveopće recesije i ničim izazvana pala u stečaj te se, među inima, na ulici našao i Žak Lubrikandžija- Sikilj , samo dva dana prije zaslužene penzije.
Misterijum je, a time stvar sama po sebi još gora, kako se Žak našao na ulici, ali ne u svom gradu, već u njemu nepoznatom omanjem mjestu . Raspitujući se ubrzo je od jednog milicijonera saznao da je u Kaštel Dikliću, 47 kilometara udaljenoj vukojebini od njegove Prpić-Gomore.

Image Hosted by ImageShack.us


Bez prebijene lipe, izbušenih kreditnih kartica Žak se odlučio vratiti kući autostopom. Pao je već mrak, on je hodao, a svi auti su stajali. To mu je bilo malo čudno, ali iskoristio je priliku kako bi im za sitniš pljuvačkom i rukavom oprao šajbe . Uskoro je i on stao. Nije se mogao pomaknuti, dok je nekakva jarka svjetlost dopirala s neba. Bio je to neindetificirani leteći predmet kojeg je Žak odmah identificirao čim se ovaj spustio u djetelinu Mate Tremorice, duše od čovjeka dok ne popije.

Image Hosted by ImageShack.us


Žak je odmah uočio da je neindetificirani predmet skršio žičanu ogradu i kolce za žičanu ogradu koje je Mate ondje pokolčio. To mu nije slutilo na dobro. Tada su čudnovate prilike izašle iz objekta. Žak ih je u svojim memoarima koji su doživjeli platinastu nakladu, opisao kao niske, prgave i kurate kepece s po nekoliko rasplodnih ekstremiteta za oplodnju. Uzeli su komad žice od ograde i uvezali Žaka skinuvši mu hlače, gaće i dukserice da bi izvršili analni pregled i izvršili stravični eksperiment u svrhu stravičnih eksperimenata nad ljudima.

Image Hosted by ImageShack.us


Među priručnim alatom, Žak je prepoznao i francuski škakljikavac, veoma nezgodan instrument koji je jedan od pridošlica prinio njegovom dupetu i uključio ga na najveću brzinu. Tada se začuo tup udarac- «Tup!» , a zatim još jedan, nešto tuplji. Vanzemljaci su se našli na tlu kao pokošeni, a iznad njih je stajao Mate s kolcom, vidno alkoholiziran. Zatim je izudarao leteći objekt pretvorivši ga u bezvrjednu hrpu nepoznatog materijala koji je jamačno imao veliku vrijednost. A onda se obratio Žaku: « Niko meni nečće kršit kolce po djetelini koje sam ja ondje pokolčijo. A i vidim da si se naguzijo, a ja sam popijo… « Mašio se za šlic i energičnim pokretom izvukao kraj košulje.

Image Hosted by ImageShack.us


To ga je još više napalilo pa je nastavio čeprkati po donjem vešu ne bi li izvadio organ kojeg je od milja u sličnim situacijama nazivao « kolega». Istovremeno, u obližnjem selu je bila u tijeku tradicionalna svadba, a pripiti čauš je osjetio potrebu isprazniti sadržaj svog tetejca put Plejada. Mate je taman napipao u gaćama kolegu, kad li ga jedan od zalutalih metaka snađe direktno u zatiljak. Tako se Žak i ovaj puta izvukao. Želja mu je prodati materijal od kojega je sazdan nepoznati objekt i enormno se obogatiti, ali još se nije odvezao.

Image Hosted by ImageShack.us


( Za Misterijumume-Osejotina Klecmerklamfa-Čičin Šajn)Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 29.11.2008. u 20:11 sati.