Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hramslobode

Marketing

Pismo okupatorima Kosova

UNIJI EVROPE

EVROPSKOJ KOMISIJI

KANCELARIJI U BEOGRADU



Beograd, 03. april 2007. godine





PREDSTAVNICIMA OKUPACIONIH SNAGA U SRBIJI,



Svesni istine da ste lišeni svakog osećanja i stida i pravde, došli smo saborno da vam kažemo:
„Idite kući! Idite iz naše zemlje! Vodite svoje vojske!“
Dva puta ste ovde duže od Hitlera i posejali ste više koncentracionih logora. Osam godina ste naši okupatori donoseći bedu i smrt, a u ovom strašnom danu svetske istorijske sramote otimate nam i zemlju ispod nas. Na našoj svetoj zemlji Šiptarima stvarate narkodržavu, najveću na svetu. Kupleraji Prištine i Prizrena su novi kupleraji Sajgona. Plaćate ih srpskim glavama, srpskim svetinjama i srpskom državom.
Za osam godina vaše okupacije ubijeno je dve i po hiljade (2.500) Srba, srušeno dvesta pedeset (250) srpskih hramova, među kojima su i najveći spomenici Istočne kulture uopšte i svetske kulturne baštine. Imovnu pljačku ćemo vam utvrditi kada vam se za zločine okupatora bude sudilo.
Po međunarodnom pravu za zločine nad civilima i genocid nad duhovnom i kulturnom baštinom odgovorne su vlade i vojne komande okupatorskih država, više nego teroristička organizacija Šiptara, vaših izvršilaca.
U bedi naroda koju ste stvorili izolacijom i bombardovanjem, vršite unutrašnju nacionalnu diverziju na širokom planu. Odabrali ste socijalno psihološki talog među nama, najprljavije biografije titoističkih ubica, organizovali ih u „sekcije“, „političke partije“ i „nevladine“ organizacije koje plaćaju vaše vlade Judinim talirima da vrše najprljaviju izdaju srpskog naroda i države i propagandni rat nezapamćen u istoriji sveta.
Vaši današnji zločini prema Srbima svoje korene vuku iz daleke prošlosti.
U Prvom svetskom ratu masakrirali ste Srbiju, ubili 58,5% muškog stanovništva do 35 godina. Ti bečki riteri su povešali Mačvu, poklali Pocerinu, iz Srbije preko preko Prokletija isterali i srpske bolnice.
Prvu stasalu generaciju pobili su Hitler i Musolini. Srbiju ste osakatili preko granice trajne biološke invalidnosti, uvek sa vašim saveznicima Šiptarima. Mi smo ostaci nedoklanog naroda. A sada nas prebrojavate, proglašavate nacionalnom manjinom u sopstvenoj državi.
Idite kući. Naši vratovi neće više tupiti vaša klepana sečiva. Prosuli ste nam kosti na dva kontinenta. Zar smrt nije davno sita od nas?! Zar mi nismo davno siti vaših laži i zločina?!
Nemački carevi Josif i Viljem su svoje vojske na Srbe zvali Kaznena ekspedicija. Vi ih danas zovete Milosrdni anđeo. Prvi su pretili: „Čelikom ćemo okupati Srbiju“; a nama još u ušima odzvanja pretnja Švabe Genšera: „Srbija mora biti na kolenima“. Podsećamo i vas i njega, Austrougarska je u grobnici istorije, Viljem je umro u ludačkoj košulji u egzilu belgijske ludnice, a Genšer neka misli gde će.
Nemačka danas gura komadanje i uništenje Srba i države. Šta je sa Francuskom, našim saveznikom? General De Gol se prevrće u grobu, jer umesto Evrope nacija, vidi rađanje nakaze Nacije Evrope. Galski duh je zaboravio i svoje groblje na Marni, jer jug Francuske već nosi feredže.
Oholo mislite da ste oborili Moskvu, „kao da je ona podignuta za sedam dana“. Moskva stoji, a samostalnost su izgubile prestonice Evrope.
Izjavama Majkl Polt, ambasador Amerike, okoreli Švaba koji nas tera da mrzimo Ameriku, nekadašnjeg saveznika, kaže da nam otimaju Kosovo i Metohiju, jer smo imali rđavog vladara. Zašto onda Nemačku nisu podelili Poljacima, Česima i Lužičkim Srbima. Da li za Majkla Polta Hitler nije bio rđav vladar. Hitlerovo delo je nastavio vaš Josip Broz Zakonom o zabrani povratka prognanim Srbima sa Kosova i Metohije. I on vam je dobar. Idite i nosite ga odavde, a pustite srpske sužnje iz haške tamnice, najsramnijeg sudilišta od kad postoje pravo i pravda.
Pet vekova bili smo vaš grudobran pred turskom imperijom. A kad smo oslobodili svoju zemlju, od juga srpske države 1912. godine Beč i Rim su izmislili državu Albaniju. Bečki ambasador je pre devedeset pet godina napisao slova za šiptarsku azbuku, naravno latinicom, dodajući kvake iznad njih, pa opet i danas 928 toponima, imena sela, varoši i gradova u Albaniji mogu da se izgovore samo na srpskom jeziku. Zar ne znate da vam je Gete naučio srpski da bi pročitao Zidanje Skadra na Bojani.
Sada im stvarate još jednu šiptarsku državu, ne koliko je njima potrebna, nego kolika je mera naše nacionalne propasti.
Bolje se okrenite svojoj: umesto Bogočoveka, stvorili ste čovekoboga. Robotizovanu jedinku, prost broj u prebrojanoj masi. Podanika bezbožničke mase , lišenog osećanja, odmetnutog od časti i korena, odrođenog i od rođene dece. Držeći se zubima za vaduh, oni su izluđeni, drogirani, izopačeni i u produžetku vrste. Venčavate među sobom po dva muškarca i po dve žene i to je sveta tajna braka vaše sekte.
Dva osnovna procesa obeležavaju danas vašu suštinu Evrope: odričete se osnova vizantijske kulture i odričete se hrišćanstva. Vi ste i Bogu pljunuli u lice! Zato danas razapinjete Srbiju kao Hrista. Po svom obrascu namećete svoj lik drugima, vršeći prevrate u politici, ekonomiji, društvu i umetnosti. Svako odbijanje „tih dobrih usluga“ kažnjavate brutalno: „Eto, zar žrtva nije besmislena?!“
Pre dvadeset godina, mladalački iskreno u švajcarskom Argauertagsblatu, objavio sam srpsko pitanje i napisao: „Moja taraba starija je i od države Amerike“, države Levijatana, stvorene po vizijama Tomasa Hobza. I vi niste razumeli da je reč o etici srpskog naroda, Hristovoj etici, a ne o obećanom egzistencijalizmu.
Nismo mi isto: na trgovima srpskih varoši nisu prodavani okovani ljudi Afrike. Robovi nisu obrađivali srpska polja. Srpska polja su kosmocentrički nevina od tuđeg znoja kao u danu stvaranja sveta.
Po svetu ste prosuli dva mora tuđe krvi, a naša noga nije zgazila na tuđe. Nismo mi isto. Naše savesti su različite.
Danas u najsramnijem danu Ujedinjenih nacija, samo ste nas učvrstili u veri onog skupa vrednosti koje zovemo „ruska ideja“ za koju su se borili Homjakov i još dalje duhovnik i mistik Filotej iz manastira Pskovske. Očima proročkim Solovljev je video satanu na čelu ujedinjene Evrope. I mi vidimo tu istinu. Atresajet, odstupite od nas u razvaline bezbočničkog carstva. Mi nikog ne mrzimo, samo u meri, koliko ste vi omrzli Gospoda Boga!



Kosovski zavetnici
Rajko Đurđević

Post je objavljen 29.11.2008. u 12:42 sati.