,framatrsat.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/framatrsat

Marketing

Zbivanja unutar područja wave

Eto, u moru nepročitanih mail-ova promakao je jedan veoma bitan koji se odnosi na našu dragu braću i sestre iz Crikvenice i sa Krnjeva stoga odmah u startu isprika za kašnjenje s ovim novostima. eek cry
I jedno veliko hvala Ivanu Anđeliću na vijestima! wink
Krenimo od početka:


U srijedu 19.11. bili su izbori Frame Crikvenice, njihovi prvi izbori u povijesti, eto, nakon skoro 3 godine koliko se okupljaju i djeluju dogodilo se i to, veliki trenutak za njihovu zajednicu, znam da mnogi već znate, ali eto, za one koji neznaju da ipak budu informirani...dakle novoizabrano (i prvoizabrano) vijeće Frame Crikvenica jest:
Predsjednica: Silvija Ivančić
Potpredsjednica: Anamarija Dukić
Voditelj formacije: Domagoj Zoričić
Tajnik: Ivo Katnić
Blagajnica: Gracia Ljači
Duhovni asistent: fra Ante Mrvelj
I slikica ja tu (na kraju lijeva)... pa eto... a riječ podrške slobodno im možete uputiti na njihov službeni framaški blog http://framacrikvenica.blog.hr.
I pratimo ih svojim molitvama. kiss wink

Druga velika stvar su izbori Frame nam Krnjevo 21.11., pa eto... neću duljti. Slikicu imate (na kraju desna), a novo vijeće je u sastavu :
Predsjednica: Antonija Petrlić
Potpredsjednica: Ana Jajalo
Voditelj formacije: Elvis Ponjević
Tajnica: Matea Strčić
Blagajnik: Damir Molnar
Duhovni asistent: fra Anselmo Štulić

Iz svega ovdje vidi se da su u svim mjesnim bratstvima našeg područnog bratstva i službeno vlast preuzele žene sretan sretan ali neka... neka... lijepo je to... samo naprijed. wink

Pozdrav,
Ivan


Post je objavljen 28.11.2008. u 23:04 sati.