Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/znkilok

Marketing

Nesretna utakmica u Vuki

Utakmica je počela rano. Bilo je hladno i magla se nadvila nad terenom.

Uvjeti su bili izrazito nepovoljno ali utakmica se ipak odigrala. Prvi prigovor domaćinima je taj da nam ni svlačionicu nisu ugrijali, a bilo je ispod ništice.

Zbog neizbježnih obaveza nisu došle sve igračice, te nas nije bilo dosta te je morala igrati rezervna golmanica. Da nadodam utakmicu smo i snimali.

Počelo je utakmica, u utakmicu nismo ušli kako treba i to se vidjelo. Domaćini su poveli pogreškom našeg vratara koji promašuje loptu te se protivnička igračica odlično snašla i plasirala loptu u mrežu. Ostali golovi koje smo dobili su također jadni. Dobili smo ih iz sudačkih pogrešaka koji nas je dobrano pokrao. Rzultat je do kraja bio 5:0, te su domaći ne možemo reći zasluženo pobijedili ali im mi svejedno od srca čestitamo, te im poručujemo da svi mi želimo igrati nogomet na jedan fer i sportski način, a sad ako neki to ne mogu... To je sve o utakmici, cure vidimo se na proljeće kod nas, pozdrav !

Sezona je završena, i pripreme bi nam trebale početi u prvom mjesecu. Ali o tome u narednim postovima, topli pozdrav od svih igračica i uprave žnk-a "Ilok".



Post je objavljen 28.11.2008. u 18:24 sati.