Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/varela

Marketing

Cristiano Ronaldo do kraja sezone neće dobiti ugovor

Bude li igrao kao dosad, a uz to pokaže vjernost klubu, Cristiano Ronaldo će na kraju sezone biti nagrađen izdašnim ugovorom


Cristiano Ronaldo će dobiti povišicu ako dokaže vjernost Manchester Unitedu, rekli su vodeći ljudi kluba njegovu menadžeru Jorgeu Mendesu kad je došao pregovarati oko novog ugovora. Braća Glazer u ovom trenutku nisu voljna poboljšati Ronaldov ugovor od 120.000 funti, no ako pokaže da želi ostati na Old Traffordu, promijenit će mišljenje. Bude li na kraju sezone šutio o želji o odlasku u Real Madrid, te poželi li ostati, bit će nagrađen luksuznim ugovorom. Dotad će "izdržati" kaznu zbog nelojalnog ponašanja tijekom ljeta.

FERGUSON: NA KRAJU SEZONE MOŽE IĆI
Krajem ljeta Alex Ferguson je izjavio da će dopustiti Ronaldu odlazak u Real bude li još želio otići iz Manchester Uniteda. Na sastanku s igračem rekao mu je da od njega ove godine očekuje dobre igre, pa će se dogovoriti o odlasku. Portugalac je bio zadovoljan takvom odlukom, a početkom sezone izjavio je kako razmišlja samo o dobrobiti Crvenih vragova. Čak je, iznenađujuće, izjavio da ne želi otići u Madrid. Radi li se o umiljavanju ljutitim navijačima ili je zaista promijenio mišljenje, procijenite sami.

E da i pisem novi post nakon 30 komova!

Post je objavljen 27.11.2008. u 20:15 sati.