Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vaseljena

Marketing

Batman R.I.P.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Kultni superheroj iz svijeta stripa, a potom i filma i kompjuterskih igara, poznat kao Batman, mogao bi biti ubijen, otkrio je pisac Grant Morrison.
Priča pod nazivom "Batman RIP" (Batman, počivaj u miru) tako će označiti "kraj Brucea Wayne kao Batmana" i to tako što će se ovaj lik ili umrijeti ili otići u penziju, otkriva autor.

"Ono što pravim je sudbina gora od smrti, stvari za koje niko ne očekuje da bi se mogle desiti ovim momcima", rekao je škotski crtač stripova za portal CBR.

Bruce Wayne, bogati biznismen iz Gotham Cityja, koji predstavlja Batmanov tajni identitet, odrekao se ogrtača, a u izdanju pod nazivom "Knightfall" Batmana je ozbiljno povrijedio zločinac Bane, nakon čega je Wayne morao unajmiti Jean-Paula Valleya, poznatog kao Azrael, da obuče njegovu odjeću i da ga zamijeni.

Ostaje da se vidi šta je to autor Morrison tako šokantno pripremio svim ljubiteljima ove umjetnosti i da li su priče o Batmanovoj smrti njegov pravi plan ili samo šala.

Image and video hosting by TinyPic

Dubrovački kapetan Kristo Laptalo oslobođen je svih optužaba i pušten je na slobodu jer je drugostupanjski prizivni sud u Patrasu u četvrtak poništio presudu kojim je osuđen na 14 godina zatvora zbog krijumčarenja kokaina na brodu "Coral Sea", doznaje se od tajnika Sindikata pomoraca Hrvatske (SPH) Predraga Brazzodura.
Brazzoduro je rekao da su tužitelji tijekom današnje rasprave odustali od optužaba, ustvrdivši da Laptalo nije mogao sudjelovati u slanju droge u Grčku i dali preporuku za njegovo oslobađanje, što je sudsko vijeće i prihvatilo.

Image and video hosting by TinyPic

Otiš'o si Batmane,
ostala je tuga,
uvek će te voleti
nostalgična Juga.




Post je objavljen 27.11.2008. u 18:39 sati.