Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Biti nadležan

Ponajprije veliko hvala firmi Commenda-Adria, gospođi Gašparić i tati Žulić koji su osigurali 50 l Dulux ljubičaste boje za farbanje unutrašnjih zidova svlačionica. Radovi će započeti po završetku svih utakmica u ovoj polusezoni kao i po završetku uređenja fasade, a naravno u dogovoru sa majstorima od zanata tatama Lopar i Jurković. U svakom slučaju biti će gotovi prije proljetnog dijela prvenstva.
Zanimljivo je bilo jučer u prostorijama Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport. Nakon susreta sa g. Zebom, gđom. Kuhtom i gđom. Pokrajčić još početkom ljeta, iste jake snage Dubrave (g. Novosel i g. Varat iz Vijeća Gornje Dubrave) i NK Dubrave (predsjednik g. Paclik, čl.UO g. Prpić i predst. roditelja g. Poštolka) pozvane su ovoga puta u spomenuti Ured kod zamjenika pročelnice. Kako je zamjenik bio spriječen važnijim sastankom našu delegaciju primili su drugi službenici ovog Ureda. Zašto su pozvani? Jer im je proslijeđena peticija roditelja za poboljšanje uvjeta rada kluba. I tako je čitava priča o problemu NK Dubrave po x-ti puta ispričana bez konkretnih zaključaka obzirom da "oni nisu nadležni". Po ovom pitanju i nisu jer oni su namjenska predviđena sredstva za naš klub proslijedili dalje. Ali, obzirom da su bili nadležni za izgradnju terena sa umjetnom travom i štošta drugo u drugim klubovima u gradu, nameće se pitanje kriterija po kojima se određuju prioriteti. Kamo sreće da već danas svi gradski klubovi imaju moderna igrališta, ali kako to da NK Dubrava nikako da dođe na red?
Na kraju je dobijeno obečanje da će Ured pokušati pomoći (kako ? za sada nije konkretno obznanjeno) ali ni mi nećemo odustati od traženja svojih prava. Djeca Dubrave zaslužuju imati iste uvjete kao i ostala, jer njihovi roditelji porezima i prirezima pune istu blagajnu. Ako se iz te blagajne daje svima za svašta onda i više od 100.000 građana Dubrave opravdano očekuje svoj dio kolača. Koliko je to još puta potrebno reći?
A svima nadležnima predlažemo da dođu i vide što sve mogu roditelji, volonteri i navijači zajedno sa mnogim donatorima sličnima onim s početka ove priče. Njima ne trebaju beskrajna uvjeravanja, dokazivanja i objašnjenja već samo prilika da po uzoru na druge dobričine pomognu djeci i klubu.

Post je objavljen 27.11.2008. u 13:59 sati.