Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neasims2

Marketing

NajKreator-NoukieSims2

finoPrije svega-Novosti na NeaSims3 fino


Pošto ima dosta stranica,a na tim stranicama i dosta različitih kreatora,odlučila sam vam predstaviti svoje najdraže kreatore.
Stavljat ću vam za download stvari koje sam ja skinula za sebe (da otprilike vidite kako izgledaju radovi),a ako vam se svide radovi predstavljenog kreatora otiđite na njegovu/njezinu stranicu (link se nalazi u dnu posta).


Ovo mi je bila jedna od boljih stranica...ali sad je izbrisana.KAo alternativa otvoren je forum na kojem se mogu naći stare i nove kreacijeNaravno postoje i drugi kreatori...no ipak su mi njegove stvari najbolje.Super radi frizure i odjeću.Pa ako ste razmišljali o registraciji na njegov forum...pogledajte što vas očekuje:


Download svijetle nijanse
Download tamne nijanse


Download tamne nijanse
Download svijetle nijanse


Download svijetle nijanse
Download tamne nijanse


Download tamne nijanse
Download svijetle nijanse
......
Download.................................... Download


Download


Download .................................Download

Njegove radove možete naći na NoukieSims2


Kako skinuti ove radove: Kliknite na Download/zatim Free/pa opet Download/ i onda extract/MyDocuments-EAGames-Sims2-Downloads (detaljniji opis u postu kako downloadati)/ gotovo




Copyright © NeaSims2, 2008.
Zabranjeno kopiranje i objavljivanje posta na drugim blogovima,stranicama i forumima. Dopušteno jedino ako se napiše da je s ovog bloga i doda moj link. U protivnom obavještavam administratora





Post je objavljen 29.11.2008. u 11:11 sati.