Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fanbonjovi4ever

Marketing

Heeeeeey!

Hallo! Nisam vam dugo pisala jer sam morala puno učit i uglavnom nisam ništa drugo ni radila. Svaki tjedan smo pisali puno kontrolnih i nisam mogla skoro ništa drugo radit ,osim učit. Ja sam vam sada na fejsu pa ako ste i vi tamo mi recite kako se zovete pa da se možemo tamo dop. Tamo je jako zabavno.


E SADA ONO NAJVAŽNIJE: DOBILA SAM NOVIIIIIIIIIIII MOB!!!! mOBITEL JE PREZAKON. SONY ERICSSON W 595. SADA SVAKI DAN NA NJEMU SLUŠAM MUZIKU I ZABAVLJAM SE!

Prvo sam trebala kupit iPhone, ali nakraju nisam jer se nisam mogla odlučit između ovog mog i tog iPhona. A taj iPhne je nakraju ispalo da je pravi krš.
Ima puno mana i ja sam zadovoljna ovim mojim. =)
To mi je sad najvažnije, taj mobitel... tako je ljep i obožavam ga! dead

Ovu nedjelju nam je krizma pa smo imali svaki tjedan po dva puta vjeronauk i to još prije mjesec dana. Imala sam puno obaveza jer sam morala ić na pripreme za krizmu ... smokin
U četvrtak sam se iskrcala kod Ane i vidila sam njezinog malog i preslatkom psića.
Već sam dobila neke darove za krizmu,i imam već puno vrsta kolača njami. Ja obožavam kolače pa neznam kako bi bilo da ih nema. Ali hvala Bogu ja imam moju nonu koja radi super kolače! hahahaha...thumbup
Stalno dobivam ocjene a to su sve super ocjene, tako da mi u školi ide s ocjenama super. Za danas sam trebala napravit referat o nafti i ja sam ga napravila i to sam ga radila sve do jučer do pola noći a danas kada sam to prezentiralauč. mi je rekla da mi to baš i nije nešto i da je bolje da mi ni neda ocjenu za to. Ja sam bila tužna ali sam poslje opet bila vesela.
Pozzzzam vas svih! Puusaa! Puuuuuuussssssaa!cerek

Post je objavljen 21.11.2008. u 21:53 sati.