Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vistica3

Marketing

Pobjeda za zelenim stolom


Jedna od ružnijih slika koje sam ikad vidio, ali bitno da je na njoj stol i da je zelen


Ne znam jesu li mjerodavni sjedili za stolom dok su donosili odluku, a i ako jesu sumnjam da je bio zelene boje. Uglavnom danas je postalo službeno, ono što sam već neko vrijeme "neslužbeno" znao. Postao sam pobjednik Hrvatskog triatlonskog kupa za 2008. godinu naughty.

Rezultati

Volio bi da sam do pobjede došao isključivo na sportskom borilištu, ali ovaj put je u igri bio i taj zeleni stol (tko je izmislio taj naziv i zašto baš zeleni?). Naime, prvo su Zvonko i Gordan diskvalificirani sa utrke u Supetru. Nakon toga su izašli neslužbeni rezultati kupa u koje iz nekog razloga nije bila uvrštena utrka Prvenstva Hrvatske u 2 x olimpijskom triatlonu održana u Poreču. Matematika mi dobro ide, pa sam izračunao da bi uvrštavanjem utrke u Poreču izbio na 1. mjesto, tako da sam u ured HTS-a poslao žalbu, koja je kasnije uvažena.
Bez obzira na spomenute okolnosti u kojima sam došao do pobjede ovo mi je vjerojatno najveći uspjeh do sad. Da mi je netko prije 3 godine, kad sam se počeo rekreativno baviti triatlonom, bez značajnije sportske prošlosti, rekao da ću osvojiti kup lud




Post je objavljen 21.11.2008. u 10:01 sati.